Lise 9. sınıfa gidiyorum bazıları 6 ders devamsızlık yapanlar okulda kalır diyor bazıları 4 dersten kalınca okulda kalırsın diyor hangisi doğru bilemedim yardımcı olursanız bayağı sevinirim.
Lise 9. sınıfa gidiyorum bazıları 6 ders devamsızlık yapanlar okulda kalır diyor bazıları 4 dersten kalınca okulda kalırsın diyor hangisi doğru bilemedim yardımcı olursanız bayağı sevinirim.
6 dersten kalırsan geçemiyorsunLise 9. sınıfa gidiyorum bazıları 6 ders devamsızlık yapanlar okulda kalır diyor bazıları 4 dersten kalınca okulda kalırsın diyor hangisi doğru bilemedim yardımcı olursanız bayağı sevinirim.
Ortalaman 50 olup da 3 dersten kalırsan sorumlu olarak geçiceksin ama 4 ve üzeri zayıfın varsa sınıf tekrarı.
Hayır, 6 ders değil. Yeni gelen kuralla artık en fazla 3 dersten kalma hakkınız var. Kaynak vereyim:Bazıları 6 ders yazıyordu ama.
İşin sırrı müdürle aranın iyi olması. O dersten kaçma mevzusunu müdür yardımcısına sorabilirsin. Bizde de sürekli dönüyor o tarz muhabbetler ama sanırım yalan
Hayır, 6 ders değil. Yeni gelen kuralla artık en fazla 3 dersten kalma hakkınız var. Kaynak vereyim:
![]()
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA, HAYATA GEÇİRİLEN BİRÇOK YENİLİK DAMGASINI VURDU
2023-2024 eğitim öğretim yılında sınıf tekrarının yeniden uygulanmasından devamsızlık affının kaldırılmasına, müfredat değişikliğinden açık liselere geçişin zorlaştırılması gibi pek çok yeni düzenleme damgasını vurdu.www.meb.gov.tr
Ya aslında hocalarlaaram iyi edebiyat sınavı iyi geçmişti mat hariç bütün sınavlara çalışıyorum ama tshminimce 40-75 arası bir şey bekliyorum hoca geçirir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.