Lisede en fazla kaç dersten kalınır?

Yusufzi

Decapat
Daha fazla  
Lise 9. sınıfa gidiyorum bazıları 6 ders devamsızlık yapanlar okulda kalır diyor bazıları 4 dersten kalınca okulda kalırsın diyor hangisi doğru bilemedim yardımcı olursanız bayağı sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise 9. sınıfa gidiyorum bazıları 6 ders devamsızlık yapanlar okulda kalır diyor bazıları 4 dersten kalınca okulda kalırsın diyor hangisi doğru bilemedim yardımcı olursanız bayağı sevinirim.

Ortalaman 50 olup da 3 dersten kalırsan sorumlu olarak geçiceksin ama 4 ve üzeri zayıfın varsa sınıf tekrarı.

En fazla 3 dersten kalma hakkınız var. En fazla üç dersten kalırsanız, sorumlu olarak bir üst sınıfa geçersiniz. Ancak bu kalma 3'ün üstündeyse sınıf tekrarı yaparsınız.

Ayrıca: 10 gün özürsüz olmak üzere toplamda 30 gün devamsızlık hakkınız var.

Yanlış bilgi

Edebiyattan kalırsan direkt sınıfta kalıyorsun. 3 sınavdan kalırsan sorumlu olarak geçiyorsun. 4 sınavdan kalırsan sınıfta kalıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin sırrı müdürle aranın iyi olması. O dersten kaçma mevzusunu müdür yardımcısına sorabilirsin. Bizde de sürekli dönüyor o tarz muhabbetler ama sanırım yalan

Bazıları 6 ders yazıyordu ama.
Hayır, 6 ders değil. Yeni gelen kuralla artık en fazla 3 dersten kalma hakkınız var. Kaynak vereyim:

İşin sırrı müdürle aranın iyi olması. O dersten kaçma mevzusunu müdür yardımcısına sorabilirsin. Bizde de sürekli dönüyor o tarz muhabbetler ama sanırım yalan

Ya aslında hocalarlaaram iyi edebiyat sınavı iyi geçmişti mat hariç bütün sınavlara çalışıyorum ama tshminimce 40-75 arası bir şey bekliyorum hoca geçirir mi?

Hayır, 6 ders değil. Yeni gelen kuralla artık en fazla 3 dersten kalma hakkınız var. Kaynak vereyim:

3 dersten kalınca sorumlu olarak geçebiliyor 4 ve üzeri sınıfta kalıyor.

Ya aslında hocalarlaaram iyi edebiyat sınavı iyi geçmişti mat hariç bütün sınavlara çalışıyorum ama tshminimce 40-75 arası bir şey bekliyorum hoca geçirir mi?

Daha sözlüler var hocam geçersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı