Lisede en fazla kaç proje ödevi alınır?

yasinxsp

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram Frisby FC-9430G 650W 80+ USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming MSI A520M-A PRO 4600(OC)MHz mATX Anakart
Sınıfta kalmaktan korkuyorum. Yeni anladım ki lisenin ciddiyetini kavrayamamışım ki tarih 25 temel fotoğraf 22 edebiyat 35 kimya fizik matematik gibi açıklanmayan düşük sınavlarımda var daha ilk sınavlar diye ümidim var. Sormak istediğim şu bu kaldığım 5-6 dersten 2-3 tanesinden proje alıp 100 alsam sözlülerle beraber geçebilir miyim en fazla kaç proje alınabiliyor? En azından derslerin çoğuna kafa versem projelerde yardımcı olursa 3 tanesini rahatça geçerim diye düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Meslek lisesine gidiyorum çoğu hocayla aram iyi.

Son düzenleme:

Aga ben 11'im şu ana kadar sınıfta kalmadım kalmaktan korkma kendine güven çalış dua et sınavlarına iyi hazırlamanı tavsiye ederim iyi hazırlanmaktan kasıt eve gelince günlük tekrarlarını yapman ödevlerini yapman ve hocaların gözünde olman yeterli proje konusunda ise okuldan okula göre değişir ama genellikle bir proje veriliyor sadece bir derse, başka okullara göre bu değişebilir. Hayırlı günler.

Normalde 1 2 diye geçiyor ama hocalarla anlaşırsan istediğin kadar alabiliyorsun sana tavsiyem hepsinden proje alman.

Anadolu lisesi iseniz büyük ihtimalle sözlüden geçirirler.
meslek

ilk sınavlar diye ortaokul gibi geçer sandık bütün sınavlardan çok çok düşük aldım ortaokul aklıyla yapacak birşey yok dediğin gibi Çalışmaya başlıyacağım 2. sınavlarda umarım düzeltebilirim sözlü proje vb ile

Normalde 1 2 diye geçiyor ama hocalarla anlaşırsan istediğin kadar alabiliyorsun sana tavsiyem hepsinden proje alman
Meslek lisesinde olduğum için bilemiyorum kaç tane verdiklerini gerekirse hepsinden alacağım sınıfı geçmek için teşekkür ederim

Kral kusura bakma ben hepsınden al dedim ama meslek lisesi proje ödevi biraz zor olabilir

Kral kusura bakma ben hepsınden al dedim ama meslek lisesi proje ödevi biraz zor olabilir
kral valla sınıfta kalmamak için herşeyi yapabilirim proje ödevi genellikle bana fazla zor gelmiyor meslek lisesi diye vermemezlik yapmazlar umarım alabildiğim kadar hocalardan almayı planlıyorum eyvallah teşekkür ederim

Bir şey değil kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…