S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Görsel ya da müzik seçmem lazım. Görsel seçersem boya falan biz getiriyoruz değil mi? Bir de müziğin yanında secilir mi?
Görsel ya da müzik seçmem lazım. Görsel seçersem boya falan biz getiriyoruz değil mi? Bir de müziğin yanında secilir mi?
saintcatey Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #2 Resim eşyalarını kendin getiriyorsun. Ben resim seçmiştim kendi yeteneğime göre olduğu için.
miracvural Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 258 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Tablet :D Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz 18 Eylül 2023 #3 s7üü dedi: Görsel ya da müzik seçmem lazım. Görsel seçersem boya falan biz getiriyoruz değil mi? Bir de müziğin yanında secilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben olsaydım müzik seçerdim resim hocaları kadar tuhaf insanlar görmedim. En azından bana iyisi denk gelmedi. Bir de müzik dersleri öyle büyük yetenek istemez ama resim dersinde zorlanabilirsin.
s7üü dedi: Görsel ya da müzik seçmem lazım. Görsel seçersem boya falan biz getiriyoruz değil mi? Bir de müziğin yanında secilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben olsaydım müzik seçerdim resim hocaları kadar tuhaf insanlar görmedim. En azından bana iyisi denk gelmedi. Bir de müzik dersleri öyle büyük yetenek istemez ama resim dersinde zorlanabilirsin.