Lisede görsel sanatlar seçimi geri alınabilir mi?

Denizz422

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Dün lisede bayağı sıkıntı çektim ve onca sorunun ardından bir şey daha çıktı. Şimdi bu yıl 9. sınıfa geçtim ve okul başlamadan 1 ay öncesinde müdür yardımcısına gitmiştim. Ve bana müzik veya görselden birini seçeceksin ve onu işleyeceksin demişti. Ben de görsel işaretledim geçtim. Dün müzik hocası sınıfta ders işlenmeyecek dedi görsel hocası ise 50 tane malzeme alınacak, dersler boş geçmeyecek dedi. Şimdi tekrar hocanın yanına gitsem ve rica etsem seçmeli dersimi müziğe kaydırabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
şu an 10. sınıfım ve beni görsel dersine attılar müzik dolu diye şimdi 1. dönem sonu geliyor ve resimde herkes full ve müzikte 2 3 kişilik eksik var ve benim acilen resimden ayrılmam lazım çünkü resmen kalıcam! resmim berbat hoca mükkemeliyetçi ve bizim de derslerimizin yoğun olduğunu resim dışında şeyler yaptığımızı umursamıyor bile derslerim çok iyi okul birincisiyim hatta müdür ve idari kadro beni seviyor gerçekten şimdi ben bu dönem sonu müdürün yanına gitsem 2. dönem resimden müziğe geçmek istesem sizce geçirirler mi yoksa batıcam şu saçmalık yüzünden

Technopat Haberler

Geri
Yukarı