Yaman AKDENİZ Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 10. sınıfım ve günde 200 TL harçlık alacağım. Sizce çok mu? Düzenleme: yol ve yemek dahil Son düzenleme: 7 Eylül 2024
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 7 Eylül 2024 #2 Yaman AKDENİZ dedi: 10. sınıfım ve günde 200 TL harçlık alacağım. Sizce çok mu? Genişletmek için tıkla... Yol, yemek masrafları dahilse normal. Belki de az bile.
Yaman AKDENİZ dedi: 10. sınıfım ve günde 200 TL harçlık alacağım. Sizce çok mu? Genişletmek için tıkla... Yol, yemek masrafları dahilse normal. Belki de az bile.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Eylül 2024 #3 Gayet iyi ve 10.Sınıf öğrencisi için yeterli.
Yaman AKDENİZ Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 395014 dedi: Yol, yemek masrafları dahilse normal. Belki de az bile. Genişletmek için tıkla... Hocam ne bileyim etrafımdaki kişiler genelde 50-100 TL alıyorlar dedim acaba gereğinden fazla mı alıyorum
395014 dedi: Yol, yemek masrafları dahilse normal. Belki de az bile. Genişletmek için tıkla... Hocam ne bileyim etrafımdaki kişiler genelde 50-100 TL alıyorlar dedim acaba gereğinden fazla mı alıyorum
Enkax Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Çözümler 1 7 Eylül 2024 #5 Yaşadığın şehre ve kantinden mi dışarıdan mı yiyorsun o durumlara bağlı ideal gibi biz zamanında 10 lira alırdık
Yaşadığın şehre ve kantinden mi dışarıdan mı yiyorsun o durumlara bağlı ideal gibi biz zamanında 10 lira alırdık
Aether_7 Centipat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 9 7 Eylül 2024 #6 Benim yolu dahil etmeden haftalığım 200tl
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 7 Eylül 2024 #7 Yaman AKDENİZ dedi: Hocam ne bileyim etrafımdaki kişiler genelde 50-100 TL alıyorlar dedim acaba gereğinden fazla mı alıyorum Genişletmek için tıkla... Eğer ailen zorla veriyorsa ve arta kalıyorsa birikim yapabilirsin. Ama şu dönemde TL biriktirmeyi hiç önermem. Seneden seneye değer kaybediyor.
Yaman AKDENİZ dedi: Hocam ne bileyim etrafımdaki kişiler genelde 50-100 TL alıyorlar dedim acaba gereğinden fazla mı alıyorum Genişletmek için tıkla... Eğer ailen zorla veriyorsa ve arta kalıyorsa birikim yapabilirsin. Ama şu dönemde TL biriktirmeyi hiç önermem. Seneden seneye değer kaybediyor.
Yaman AKDENİZ Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #8 Enkax dedi: Yaşadığın şehre ve kantinden mi dışarıdan mı yiyorsun o durumlara bağlı ideal gibi biz zamanında 10 lira alırdık Genişletmek için tıkla... İzmirde yaşıyorum, çok değişiyor hocam çoğunlukla yemek yemiyorum yersem dışarıdan bir zurna gömüyorum 395014 dedi: Eğer ailen zorla veriyorsa ve arta kalıyorsa birikim yapabilirsin. Ama şu dönemde TL biriktirmeyi hiç önermem. Seneden seneye değer kaybediyor. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir zaman belirli bir sayı istemedim hocam 395014 dedi: Eğer ailen zorla veriyorsa ve arta kalıyorsa birikim yapabilirsin. Ama şu dönemde TL biriktirmeyi hiç önermem. Seneden seneye değer kaybediyor. Genişletmek için tıkla... TL biriktirip yıl sonunda pc yenilerim diyordum hocam zaten reşit olmadığım için dolar vs alım satım yapamıyorum fakat Onaylı papara hesabım mevcut
Enkax dedi: Yaşadığın şehre ve kantinden mi dışarıdan mı yiyorsun o durumlara bağlı ideal gibi biz zamanında 10 lira alırdık Genişletmek için tıkla... İzmirde yaşıyorum, çok değişiyor hocam çoğunlukla yemek yemiyorum yersem dışarıdan bir zurna gömüyorum 395014 dedi: Eğer ailen zorla veriyorsa ve arta kalıyorsa birikim yapabilirsin. Ama şu dönemde TL biriktirmeyi hiç önermem. Seneden seneye değer kaybediyor. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir zaman belirli bir sayı istemedim hocam 395014 dedi: Eğer ailen zorla veriyorsa ve arta kalıyorsa birikim yapabilirsin. Ama şu dönemde TL biriktirmeyi hiç önermem. Seneden seneye değer kaybediyor. Genişletmek için tıkla... TL biriktirip yıl sonunda pc yenilerim diyordum hocam zaten reşit olmadığım için dolar vs alım satım yapamıyorum fakat Onaylı papara hesabım mevcut
WifatcH Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 45 7 Eylül 2024 #9 Aylık 6000 yapıyor ayrı evde yaşamıyorsan çok.
Yaman AKDENİZ Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #10 WifatcH dedi: Aylık 6000 yapıyor ayrı evde yaşamıyorsan çok. Genişletmek için tıkla... Hafta sonları dahil değil hocam
WifatcH dedi: Aylık 6000 yapıyor ayrı evde yaşamıyorsan çok. Genişletmek için tıkla... Hafta sonları dahil değil hocam