Rahat ol birşey olmaz. Geleceğin için çalışmaya devam et başarılar diliyorumMerhaba arkadaşlar geçen günlerde bir çocukla tartıştım o bana küfür edince bende ona ettim ama amacım asla uzatmak değildi. Çocuk keko tarzı bir şey daha önce sigara ve bıçak yüzünden tutanak yemişti normalde okulumuz iyi yanı böyle tipler nadiren görülür ve şansıma o kekolardan biri bizim sınıfa geldi. Hep bir şeyler söylüyor küfür ediyordu. Neyse işte tartışmada bana sağlam bir yumruk attı ben karşılık vermedim ceza alırım diye ve şikayet etmeye gittim. Çocuk beni tehdit etmeye devam ediyordu giderken hocalara şikayetimi ilettim ve gözümde morluk oluşmuştu. Çocuk iftira falan atmaya başladı şahit olarak çağırdığı. Herkes benim haklı olduğumu söyledi işte bana buraya savunmanı yazacaksın ne yaptığıyla ilgili yazdım kağıda ve sonra o çocuk da yazdı ve sonra sınıfa gittik çocukla bir problemim yoktu o güne kadar. Sonra bugün bizi rehberlikçi çağırdı işte tutanak tutulmuş ikinizede dedi hocam ben bir şey yapmadım dedi kadın müdür yardımcısı yazmış dedi benim bu olayda hiçbir suçum olmamasına rağmen tutanak yemişim. Bu arada hayatımda ilk defa tutanak yedim ilk defa böyle bir olay yaşadım 9.sınıfım ve gelecek kaygılarım var gerçekten çok endişe ediyorum. Çocuk okula serserilik yapmak için geliyor o yüzden umurunda değil neyse arkadaşlar söyleyeceklerim bu kadardı. İlk tutanaktan bir şey olur mu? Bazı kişiler tutulmadığını göz korkutmak için yapıldığını söylüyor ama çok endişeleniyorum. Biraz uzun oldu ama okuduğunuz için teşekkürler.
Tutanaktan sıkıntı olmazda yediğin yumrukla kalmışsın be kardeşim. 9. sınıfa yeni geçmişsin galiba çevre yapmaya bak.Merhaba arkadaşlar geçen günlerde bir çocukla tartıştım o bana küfür edince bende ona ettim ama amacım asla uzatmak değildi. Çocuk keko tarzı bir şey daha önce sigara ve bıçak yüzünden tutanak yemişti normalde okulumuz iyi yanı böyle tipler nadiren görülür ve şansıma o kekolardan biri bizim sınıfa geldi. Hep bir şeyler söylüyor küfür ediyordu. Neyse işte tartışmada bana sağlam bir yumruk attı ben karşılık vermedim ceza alırım diye ve şikayet etmeye gittim. Çocuk beni tehdit etmeye devam ediyordu giderken hocalara şikayetimi ilettim ve gözümde morluk oluşmuştu. Çocuk iftira falan atmaya başladı şahit olarak çağırdığı. Herkes benim haklı olduğumu söyledi işte bana buraya savunmanı yazacaksın ne yaptığıyla ilgili yazdım kağıda ve sonra o çocuk da yazdı ve sonra sınıfa gittik çocukla bir problemim yoktu o güne kadar. Sonra bugün bizi rehberlikçi çağırdı işte tutanak tutulmuş ikinizede dedi hocam ben bir şey yapmadım dedi kadın müdür yardımcısı yazmış dedi benim bu olayda hiçbir suçum olmamasına rağmen tutanak yemişim. Bu arada hayatımda ilk defa tutanak yedim ilk defa böyle bir olay yaşadım 9.sınıfım ve gelecek kaygılarım var gerçekten çok endişe ediyorum. Çocuk okula serserilik yapmak için geliyor o yüzden umurunda değil neyse arkadaşlar söyleyeceklerim bu kadardı. İlk tutanaktan bir şey olur mu? Bazı kişiler tutulmadığını göz korkutmak için yapıldığını söylüyor ama çok endişeleniyorum. Biraz uzun oldu ama okuduğunuz için teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar geçen günlerde bir çocukla tartıştım o bana küfür edince bende ona ettim ama amacım asla uzatmak değildi. Çocuk keko tarzı bir şey daha önce sigara ve bıçak yüzünden tutanak yemişti normalde okulumuz iyi yanı böyle tipler nadiren görülür ve şansıma o kekolardan biri bizim sınıfa geldi. Hep bir şeyler söylüyor küfür ediyordu. Neyse işte tartışmada bana sağlam bir yumruk attı ben karşılık vermedim ceza alırım diye ve şikayet etmeye gittim. Çocuk beni tehdit etmeye devam ediyordu giderken hocalara şikayetimi ilettim ve gözümde morluk oluşmuştu. Çocuk iftira falan atmaya başladı şahit olarak çağırdığı. Herkes benim haklı olduğumu söyledi işte bana buraya savunmanı yazacaksın ne yaptığıyla ilgili yazdım kağıda ve sonra o çocuk da yazdı ve sonra sınıfa gittik çocukla bir problemim yoktu o güne kadar. Sonra bugün bizi rehberlikçi çağırdı işte tutanak tutulmuş ikinizede dedi hocam ben bir şey yapmadım dedi kadın müdür yardımcısı yazmış dedi benim bu olayda hiçbir suçum olmamasına rağmen tutanak yemişim. Bu arada hayatımda ilk defa tutanak yedim ilk defa böyle bir olay yaşadım 9.sınıfım ve gelecek kaygılarım var gerçekten çok endişe ediyorum. Çocuk okula serserilik yapmak için geliyor o yüzden umurunda değil neyse arkadaşlar söyleyeceklerim bu kadardı. İlk tutanaktan bir şey olur mu? Bazı kişiler tutulmadığını göz korkutmak için yapıldığını söylüyor ama çok endişeleniyorum. Biraz uzun oldu ama okuduğunuz için teşekkürler.
Eğer arkana güveniyorsan veya onun arkası yoksa okul içinde bile döversin tutanak dediğin şey hiçbir şey sene sonu zaten gözden geçiriliyor ve eğer yönetim senin iyi profilli olduğunu düşünüyorsa ilçeye bildirmiyor.Merhaba arkadaşlar geçen günlerde bir çocukla tartıştım o bana küfür edince bende ona ettim ama amacım asla uzatmak değildi. Çocuk keko tarzı bir şey daha önce sigara ve bıçak yüzünden tutanak yemişti normalde okulumuz iyi yanı böyle tipler nadiren görülür ve şansıma o kekolardan biri bizim sınıfa geldi. Hep bir şeyler söylüyor küfür ediyordu. Neyse işte tartışmada bana sağlam bir yumruk attı ben karşılık vermedim ceza alırım diye ve şikayet etmeye gittim. Çocuk beni tehdit etmeye devam ediyordu giderken hocalara şikayetimi ilettim ve gözümde morluk oluşmuştu. Çocuk iftira falan atmaya başladı şahit olarak çağırdığı. Herkes benim haklı olduğumu söyledi işte bana buraya savunmanı yazacaksın ne yaptığıyla ilgili yazdım kağıda ve sonra o çocuk da yazdı ve sonra sınıfa gittik çocukla bir problemim yoktu o güne kadar. Sonra bugün bizi rehberlikçi çağırdı işte tutanak tutulmuş ikinizede dedi hocam ben bir şey yapmadım dedi kadın müdür yardımcısı yazmış dedi benim bu olayda hiçbir suçum olmamasına rağmen tutanak yemişim. Bu arada hayatımda ilk defa tutanak yedim ilk defa böyle bir olay yaşadım 9.sınıfım ve gelecek kaygılarım var gerçekten çok endişe ediyorum. Çocuk okula serserilik yapmak için geliyor o yüzden umurunda değil neyse arkadaşlar söyleyeceklerim bu kadardı. İlk tutanaktan bir şey olur mu? Bazı kişiler tutulmadığını göz korkutmak için yapıldığını söylüyor ama çok endişeleniyorum. Biraz uzun oldu ama okuduğunuz için teşekkürler.