Lisede hangi alan seçilmeli?

Matematiğim eh ama bölüm seçme vakti geldi dile yatkınım ve severek yapıyorum, B2 seviyem. Dil seçsem gelecekte iş bulmakla ilgili sıkıntılar yaşar mıyım?

Dilin iş kısıtlılığı çok fazla, İngilizce öğretmenliğinde yavaştan birikim oldu atanmak çok zorlaşacak, tercümanlıktan ilerlernebilir mi bilmiyorum, en geniş meslek havuzu sayısalda ama sayısalda bir tıp veya dış okumuyorsan boşuna okuyorsun kanısı var ve ben bu kanıya çok katılıyorum, çalışabilirim ilk 40k yaparım diyorsan sayısalı seçmen çok uygun olacaktır iş bulma mevzusunda.

Bilmiyorum vallahi ya.

İşte sayısal seçsem kendime güvenmiyorum ne yapsam bilemedim yarına karar vermem lazım kesin.
Kardeşim sayısalı seç, kendini zorla, özel ders vs al. Şimdiki aklımla senin hayatını yaşasaydım öyle yapardım. Eşit ağırlık bölümleri bile artık çok vasat.

Kardeşim sayısalı seç, kendini zorla, özel ders vs al. Şimdiki aklımla senin hayatını yaşasaydım öyle yapardım. Eşit ağırlık bölümleri bile artık çok vasat.

Sayılsal seçtim zaten sağ ol yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…