Lisede hangi alan seçilmeli?

JCaesar

Hectopat
Alan seçimlerine 2 hafta kaldı. Şimdi matematik dersim çok iyi değil ama istediğim meslek sayısalda ama sayısalın ne kadar zor olduğunu biliyorum türev, integral çok zor diyorlar sayısalı seçme diyorlar, 9-10 çalışmadığım için sayısal zekamın olup olmadığını bile bilmiyorum kısaca bölüm seçerken neye dikkat etmeliyim sayısal seçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayısalı seç kesiinlikle. Biraz çalişsan matematik eğlenceli geliyor. Bana güven sayısal seç. Sözelde bir meslek yok işsiz kalırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi değilse matematik odaklı gitme onun dışında herhangi bir mühendislik dalı da olabilir sayısal alanda ama biraz uğraşsan toparlayabilirsin belki

Alan seçimlerine 2 hafta kaldı. Şimdi matematik dersim çok iyi değil ama istediğim meslek sayısalda ama sayısalın ne kadar zor olduğunu biliyorum türev, integral çok zor diyorlar sayısalı seçme diyorlar, 9-10 çalışmadığım için sayısal zekamın olup olmadığını bile bilmiyorum kısaca bölüm seçerken neye dikkat etmeliyim sayısal seçmeli miyim?

Eşit ağırlıkta da eğer ki iyi bir derece istiyorsan limit türev integral çözüceksin ki o kadar da zor konular değiller.

Eşit ağırlıkta da türev integral çözmediğin sürece YKS de bir sonuç alamazsın zaten en azından fen ile aran iyi ise sayısal derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı