Lisede hangi defterler lazım?

tumu

Hectopat
Merhaba, okul açılmadan defter almak istiyorum ama ne almam gerekiyor bilgim yok. Liseye bu sene geçtim. Rica etsem her ders için kaçar yapraklık almam lazım yazabilir misiniz? Çizgili veya kareli olarak da belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, okul açılmadan defter almak istiyorum ama ne almam gerekiyor bilgim yok. Liseye bu sene geçtim. Rica etsem her ders için kaçar yapraklık almam lazım yazabilir misiniz? Çizgili veya kareli olarak da belirtirseniz sevinirim.
Hocadan hocaya değişir karelimi cizgilimi biz dersek şimdi yanlış olur.

Bizim bir şey dememiz doğru olmaz. Öğretmenlerinizin isteklerine göre alın.

Hocalarınızın keyfine göre. Aynı ders için konuşuyorum, bir hoca not bile aldırmazken diğer bir hoca yazı yazdırmaktan başka bir şey yapmayabilir. İlk tanışma haftasında söylerler zaten bunu bunu alın diye.

Sayısal dersleri kareli, sözel dersleri çizgili al. Fazladan yedek alabilirsin, herhangi biri farklı isterse sorun olmaz.

Büyük bir bölmeli defter al çantayı hazırlarken veya ders çalışırken kafan karışmaz defter unutma olayı olmaz ben Anadolu lisesindeyim böyle yapmadım diye pişman oldum.

Kafana göre al lise de çok takmıyor hocalar neyin nasıl olduğuna. Ama tavsiyem tek senelik alacaksan 60tan fazlasına gerek yok çoğu derste. Diğer senelerde de kullanıcaksan 100 yaprak yeterli oluyor. Bir de değişiyor o bazı hoca yazı yazdırıyor bazısı yazdırmıyor bazısı da ek kitap aldırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı