iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #11 Wlixe dedi: Peki bu bilgiyi nereden aldın dostum? Kaynak verir misin? Genişletmek için tıkla... Kuzenimin edebiyat hocası söylemiş. Kaynak: Kuzen.
Wlixe dedi: Peki bu bilgiyi nereden aldın dostum? Kaynak verir misin? Genişletmek için tıkla... Kuzenimin edebiyat hocası söylemiş. Kaynak: Kuzen.
vvorth Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri oi Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #12
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.473 Çözümler 131 3 Kasım 2023 #13 iUgur dedi: Kuzenimin edebiyat hocası söylemiş. Kaynak: Kuzen. Genişletmek için tıkla... Kuzeniniz Edebiyat hocası tarafından kandırılmış o zaman. Ben direkt Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı yönetmeliği kaynak alarak konuşuyorum. vvorth dedi: Eki Görüntüle 2000892 Genişletmek için tıkla... Yani aslında Türkçe dersinden 70'ten aşağı not alanlar bile sınıfta kalmayacak. Öğrenci ŞÖK Kararıyla her türlü sınıf atlatılıyor zaten.
iUgur dedi: Kuzenimin edebiyat hocası söylemiş. Kaynak: Kuzen. Genişletmek için tıkla... Kuzeniniz Edebiyat hocası tarafından kandırılmış o zaman. Ben direkt Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı yönetmeliği kaynak alarak konuşuyorum. vvorth dedi: Eki Görüntüle 2000892 Genişletmek için tıkla... Yani aslında Türkçe dersinden 70'ten aşağı not alanlar bile sınıfta kalmayacak. Öğrenci ŞÖK Kararıyla her türlü sınıf atlatılıyor zaten.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #14 Wlixe dedi: ŞÖK Kararıyla her türlü sınıf atlatılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Öğretmenler ile aranızı iyi tutarsanız şök ile geçersiniz. Gerçi kötü olsa bile geçiriyorlar sanırım.
Wlixe dedi: ŞÖK Kararıyla her türlü sınıf atlatılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Öğretmenler ile aranızı iyi tutarsanız şök ile geçersiniz. Gerçi kötü olsa bile geçiriyorlar sanırım.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.473 Çözümler 131 3 Kasım 2023 #15 iUgur dedi: Öğretmenler ile aranızı iyi tutarsanız şök ile geçersiniz. Gerçi kötü olsa bile geçiriyorlar sanırım. Genişletmek için tıkla... ''Çocuktur, gençtir; yapar'' kafasıyla her türlü geçiriyorlar. Zamanında ben ortaokuldayken okulu, sınıfı altını üstüne getiren çocuklar vardı; hocalar tarafından da pek sevilmezlerdi. Yine de dönem sonu ŞÖK Kararıyla geçmişlerdi.
iUgur dedi: Öğretmenler ile aranızı iyi tutarsanız şök ile geçersiniz. Gerçi kötü olsa bile geçiriyorlar sanırım. Genişletmek için tıkla... ''Çocuktur, gençtir; yapar'' kafasıyla her türlü geçiriyorlar. Zamanında ben ortaokuldayken okulu, sınıfı altını üstüne getiren çocuklar vardı; hocalar tarafından da pek sevilmezlerdi. Yine de dönem sonu ŞÖK Kararıyla geçmişlerdi.