Çözüldü Lisede heyet raporu ile devamsızlık sistemi nasıl işler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrcls

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar heyet raporu almıştım, sistemde böyle gözüküyor da gözükmesi gereken bu değil mi? O toplam 30 olacak muhabbetine sağlık işinden dolayı girilmiyor (girilse de sınır 60).

Çözüm
Normalde toplam devamsızlığınız 30 gün, heyet raporu aldığınız için sizin toplam devamsızlığınız 60 gün. Heyet raporu alanların devamsızlık hakkı, özürsüz 10 günü geçmemek şartıyla; toplam 60 gündür. Özürsüz 10 günü aşmamalı, toplam devamsızlığınız da 60 günü.
İşleyişi hakkında bir bilgim yok ama başka bir öneri de bulunmak istedim genelde müdüriyetle görüşürsen devamsızlıklarını siliyorlar diye biliyorum.

Normalde toplam devamsızlığınız 30 gün, heyet raporu aldığınız için sizin toplam devamsızlığınız 60 gün. Heyet raporu alanların devamsızlık hakkı, özürsüz 10 günü geçmemek şartıyla; toplam 60 gündür. Özürsüz 10 günü aşmamalı, toplam devamsızlığınız da 60 günü.

Çözüm

Teşekkürler hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…