A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 30 Eylül 2023 #1 Lise alan tercih yerinde hiçbir tercihinize yerleşemediniz diyor ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Screenshot_20230930_142627_Chrome.png 93,3 KB · Görüntüleme: 138
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 10 30 Eylül 2023 #2 Sanayi yolu göründü.
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 30 Eylül 2023 #3 Ablaci dedi: Lise alan tercih yerinde hiçbir tercihinize yerleşemediniz diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Puanınıza göre ve kontenjana göre istemediğiniz de olsa bir bölüme başvurmak zorundasınız maalesef.
Ablaci dedi: Lise alan tercih yerinde hiçbir tercihinize yerleşemediniz diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Puanınıza göre ve kontenjana göre istemediğiniz de olsa bir bölüme başvurmak zorundasınız maalesef.
OptimumSky Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #4 Ablaci dedi: Lise alan tercih yerinde hiçbir tercihinize yerleşemediniz diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... E okulda bendede aynı ama ben anadolu lisesinde okuyorum o bölümün bir alakası yok snrm
Ablaci dedi: Lise alan tercih yerinde hiçbir tercihinize yerleşemediniz diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... E okulda bendede aynı ama ben anadolu lisesinde okuyorum o bölümün bir alakası yok snrm
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 30 Eylül 2023 #5 OptimumSky dedi: E okulda bendede aynı ama ben anadolu lisesinde okuyorum o bölümün bir alakası yok snrm Genişletmek için tıkla... Adam başvuru yapmış sanırım hocam. Bende de o kısım öyle eğer anadolu lisesinde falan okuyorsa evet o bölümün bir alakası yok.
OptimumSky dedi: E okulda bendede aynı ama ben anadolu lisesinde okuyorum o bölümün bir alakası yok snrm Genişletmek için tıkla... Adam başvuru yapmış sanırım hocam. Bende de o kısım öyle eğer anadolu lisesinde falan okuyorsa evet o bölümün bir alakası yok.