Lisede hocalar sözlüyü çok mu düşük giriyor?

falcaomalcao

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi ortalamam 80 bütün sitelere girdim hesapladım sözlü falan filan takdir alıyor gözüküyorum ama emin de olamıyorum. Derste sessizim ara sıra katılırım, hiç de eksim yok. Sizce aldığım nottan yüksek mi girerler düşük mü? Belge almak bir şeye yaramıyor ama ailem takıntılı biraz maalesef :/

Eğer hocalarınız birazcık öğrencinin halinden anlıyorsa notunuza yüksek girmeme ihtimali yok.

Benim tecrübe ettiğim Durumlara. bakarsak derse katılımı çok olanlara beklendiği üzere yüksek sözlü girilir. Daha sessiz olanlara ise ya daha az yada sınav notlarına yakın, bir tık üstü girebilirler. Tabii bu öğretmenin vicdanına kalmış bir durum. Eğer sınırda olduğunu düşünüyorsan öğretmenlerinden kesinlikle ekstra puan iste. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Ara sıra katılmak ve sesli biri olmak (Derse katılma amacında) hocalar çok dikkat eder. Çok kişi varsa ve o kişilerin birinden yani sizden ses çıkıyorsa hoca sözlünüzü yüksek girer, çünkü gayret var. Gayreti eğer vicdanlı hoca ise boşa bırakmaz.

Hocam bu nedir nasıl aldınız bu notları?

Hocam bu nedir nasıl aldınız bu notları?

şuan mezun oldum

1-) nasıl 8 saat web tabanlı ders var?
2-) o sözlüler gerçek mi?

Meslek lisesi bilişim bölümü olduğu için.

Kaç sene geçti hocam vallahi nasıl aldınız o sözlüleri hikayesini çok merak ettim.

Daha yeni bu yaz mezun oldum.
Hocam işin şakası o sınıfta en iyi YKS sıralamasını ben yaptım ama OBP hocalar yüzünden 57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…