E Eren3321 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 152 6 Eylül 2023 #1 Ya lise 1 başlıyorum ilk gün ne götürmemiz gerekiyor okula? (ayrıca formada ilk gün mü giyicez)? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.494 Çözümler 9 6 Eylül 2023 #2 Forma falan giyme ha sünepeye çıkar adın istediğini giy. Beslenme çantanı unutma sivil git.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.718 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 Eren3321 dedi: Ya lise 1 başlıyorum ilk gün ne götürmemiz gerekiyor okula? (ayrıca formada ilk gün mü giyicez)? Genişletmek için tıkla... Kalemkutu ve çanta götürmeniz yeterli.
Eren3321 dedi: Ya lise 1 başlıyorum ilk gün ne götürmemiz gerekiyor okula? (ayrıca formada ilk gün mü giyicez)? Genişletmek için tıkla... Kalemkutu ve çanta götürmeniz yeterli.
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 6 Eylül 2023 #4 Formanı giyceksin çanta 1kalem 1 defter yeterli olur.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #5 Eren3321 dedi: Ya lise 1 başlıyorum ilk gün ne götürmemiz gerekiyor okula? (ayrıca formada ilk gün mü giyicez)? Genişletmek için tıkla... Cebine kalem koy kağıt katla koy git.
Eren3321 dedi: Ya lise 1 başlıyorum ilk gün ne götürmemiz gerekiyor okula? (ayrıca formada ilk gün mü giyicez)? Genişletmek için tıkla... Cebine kalem koy kağıt katla koy git.
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 6 Eylül 2023 #6 fatihylmzz dedi: Götürmesin bir şey mutlaka bir şeyler getiren süt çocukları oluyor onlardan yardım ister vermezlerse yapacak bir şey yok ilk gün ders mi işlenir hahaha. Genişletmek için tıkla... İlk gün kitaplar dağıtırlarsa kitapları elindemi taşıyacak.
fatihylmzz dedi: Götürmesin bir şey mutlaka bir şeyler getiren süt çocukları oluyor onlardan yardım ister vermezlerse yapacak bir şey yok ilk gün ders mi işlenir hahaha. Genişletmek için tıkla... İlk gün kitaplar dağıtırlarsa kitapları elindemi taşıyacak.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #7 zhuseyin dedi: İlk gün kitapları dağıtırlarsa kitapları elindemi taşacak. Genişletmek için tıkla... Poşetle veriyorlar genelde.
zhuseyin dedi: İlk gün kitapları dağıtırlarsa kitapları elindemi taşacak. Genişletmek için tıkla... Poşetle veriyorlar genelde.
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 6 Eylül 2023 #8 Liberte Sergen dedi: Poşetle veriyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... O okul ne güzel okulmuş. Benim okulumda vermiyorlar.
Liberte Sergen dedi: Poşetle veriyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... O okul ne güzel okulmuş. Benim okulumda vermiyorlar.
NoobEller Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.953 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #9 Liberte Sergen dedi: Poşetle veriyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Şimdiye kadar hiç poşetle vermediler.
Liberte Sergen dedi: Poşetle veriyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Şimdiye kadar hiç poşetle vermediler.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 6 Eylül 2023 #10 Eren3321 dedi: Ya lise 1 başlıyorum ilk gün ne götürmemiz gerekiyor okula? (ayrıca formada ilk gün mü giyicez)? Genişletmek için tıkla... İlk gün forma giyme. Kimse bir şey demez. 1 kalem yeter. Birinden kağıt alırsın. Zaten ders falan olmayacak.
Eren3321 dedi: Ya lise 1 başlıyorum ilk gün ne götürmemiz gerekiyor okula? (ayrıca formada ilk gün mü giyicez)? Genişletmek için tıkla... İlk gün forma giyme. Kimse bir şey demez. 1 kalem yeter. Birinden kağıt alırsın. Zaten ders falan olmayacak.