fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.494 Çözümler 9 6 Eylül 2023 #21 Cagrisinci dedi: Meslek lisesi haricinde böyle bir şey olmaz. Nasıl gidecek konu sahibi bilmem ama merak içindeyim ne olucağı konusunda. 11 Eylül'ü bekliyor olucağım. Genişletmek için tıkla... Ben merak içinde değilim hocam konu sahibinin nasıl giyineceği gram umurumda değil açıkçası
Cagrisinci dedi: Meslek lisesi haricinde böyle bir şey olmaz. Nasıl gidecek konu sahibi bilmem ama merak içindeyim ne olucağı konusunda. 11 Eylül'ü bekliyor olucağım. Genişletmek için tıkla... Ben merak içinde değilim hocam konu sahibinin nasıl giyineceği gram umurumda değil açıkçası
E Eren3321 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 152 6 Eylül 2023 #22 Cagrisinci dedi: Hocam aykırı olmayın boş verin siz formanızı giyin normal çanta kalemkutu yeterli bazı gıcık hocalar ders işliyor çok da takmayın onları (genellikle coğrafya oluyor.) Genişletmek için tıkla... Hocam forma olmaz ya fazla büyük geliyor zaten ilk hafta giymeyecegim.
Cagrisinci dedi: Hocam aykırı olmayın boş verin siz formanızı giyin normal çanta kalemkutu yeterli bazı gıcık hocalar ders işliyor çok da takmayın onları (genellikle coğrafya oluyor.) Genişletmek için tıkla... Hocam forma olmaz ya fazla büyük geliyor zaten ilk hafta giymeyecegim.
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #23 fatihylmzz dedi: Ben merak içinde değilim hocam konu sahibinin nasıl giyineceği gram umurumda değil açıkçası Genişletmek için tıkla... Bende nasıl giyineceğini merak etmiyorum ne olacağını merak ediyorum.
fatihylmzz dedi: Ben merak içinde değilim hocam konu sahibinin nasıl giyineceği gram umurumda değil açıkçası Genişletmek için tıkla... Bende nasıl giyineceğini merak etmiyorum ne olacağını merak ediyorum.
E Eren3321 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 152 6 Eylül 2023 #24 436077 dedi: Bizde herkes forma ile geliyordu ilk gün, müdürde söyler zaten ilk birkaç gün sivil izin verilebilir. Ama forman varsa giy. Her okulun öğrencileri aynı değil. Genişletmek için tıkla... Varda okul müdür yardımcılarından birine sormuştum ilk hafta sıkıntı olmaz demişti. SUSAMLI ÇUBUK dedi: İlk 2 hafta gitme, gizemli ol (!) Genişletmek için tıkla... Yoklama? Windows Güvenliği dedi: Kalemkutu ve çanta götürmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
436077 dedi: Bizde herkes forma ile geliyordu ilk gün, müdürde söyler zaten ilk birkaç gün sivil izin verilebilir. Ama forman varsa giy. Her okulun öğrencileri aynı değil. Genişletmek için tıkla... Varda okul müdür yardımcılarından birine sormuştum ilk hafta sıkıntı olmaz demişti. SUSAMLI ÇUBUK dedi: İlk 2 hafta gitme, gizemli ol (!) Genişletmek için tıkla... Yoklama? Windows Güvenliği dedi: Kalemkutu ve çanta götürmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #25 Tanışma faslı falan olur bir şey demezler. Bonus: İlk tanıştığınız arkadaşlarınıza çok fazla güvenmeyin.
Tanışma faslı falan olur bir şey demezler. Bonus: İlk tanıştığınız arkadaşlarınıza çok fazla güvenmeyin.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Eylül 2023 #27 Eren3321 dedi: Varda okul müdür yardımcılarından birine sormuştum ilk hafta sıkıntı olmaz demişti. Yoklama? Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Yazmazlar, yazarlarsa sorumluluk kabul etmem.
Eren3321 dedi: Varda okul müdür yardımcılarından birine sormuştum ilk hafta sıkıntı olmaz demişti. Yoklama? Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Yazmazlar, yazarlarsa sorumluluk kabul etmem.
E Eren3321 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 152 6 Eylül 2023 #28 Denii dedi: Tanışma Fas'lı falan olur bir şey demezler. Bonus: İlk tanıştığınız arkadaşlarınıza çok fazla güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... Evet bu hep aklımda zaten yine de teşekkür ederim tek sıkıntım boy konusunda olacak.
Denii dedi: Tanışma Fas'lı falan olur bir şey demezler. Bonus: İlk tanıştığınız arkadaşlarınıza çok fazla güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... Evet bu hep aklımda zaten yine de teşekkür ederim tek sıkıntım boy konusunda olacak.
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #29 Eren3321 dedi: Evet bu hep aklımda zaten yine de teşekkür ederim tek sıkıntım boy konusunda olacak. Genişletmek için tıkla... Neden? Kimse takmıyor bile bir sıkıntı olmaz.
Eren3321 dedi: Evet bu hep aklımda zaten yine de teşekkür ederim tek sıkıntım boy konusunda olacak. Genişletmek için tıkla... Neden? Kimse takmıyor bile bir sıkıntı olmaz.
E Eren3321 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 152 6 Eylül 2023 #30 Denii dedi: Neden? Kimse takmıyor bile bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Olur fazla kısa olursan sıkıntı olur.
Denii dedi: Neden? Kimse takmıyor bile bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Olur fazla kısa olursan sıkıntı olur.