4 405518 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 980 Çözümler 1 4 Eylül 2021 #11 Ertuğrulabi dedi: Arkadaşlar bir yakınım korona oldu ve mecburen ben de karantinadayım. İlk hafta ders işlenir mi lisede? Genişletmek için tıkla... Benim kuzenim ilk dersten başlamış. lise 1. sınıf.
Ertuğrulabi dedi: Arkadaşlar bir yakınım korona oldu ve mecburen ben de karantinadayım. İlk hafta ders işlenir mi lisede? Genişletmek için tıkla... Benim kuzenim ilk dersten başlamış. lise 1. sınıf.
Yuri09 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 348 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #12 Ertuğrulabi dedi: OBP ile alan bir Anadolu lisesi. Genişletmek için tıkla... Takma kafana her türlü derslerden mahrum olucan gibi gözüküyor.
Ertuğrulabi dedi: OBP ile alan bir Anadolu lisesi. Genişletmek için tıkla... Takma kafana her türlü derslerden mahrum olucan gibi gözüküyor.
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 5 Eylül 2021 #13 Ilk gun ders programi verilir pek ders islenmez, 9. sinifta boyle olmustu en azindan. Ne olur ne olmaz ilk gun en azindan defter getir.
Ilk gun ders programi verilir pek ders islenmez, 9. sinifta boyle olmustu en azindan. Ne olur ne olmaz ilk gun en azindan defter getir.