Lisede işe girip çalışmak mantıklı mıdır?

Osman58erd

Decapat
Daha fazla  
Yeni liseye geçtim, dersler ortalama. Bilgisayar oyunlarını seviyorum, okuldan sonra işe girip çalışmak mantıklı mı? 2-3 ay çalışır istediğim PC'yi alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni liseye geçtim, dersler ortalama. Bilgisayar oyunlarını seviyorum, okuldan sonra işe girip çalışmak mantıklı mı? 2-3 ay çalışır istediğim PC'yi alırım.

Üniversiteyi düşünüyorsan ona çalışman mantıklı olur tabii ki yüksek puanlar almak gibi bir hedefin varsa.

Ben yazın çalışıyorum genelde okul zamanı derslerine ve arkadaşlarınla takılmaya bakmanı tavsiye ederim.

9.sınıfsan çalışılır birkaç ay. İş seni yoruyorsa çok bıkkınlık getiriyorsa senden önemli değil bırak.

Kankam selam öncelikle, bu sene mezun olmuş birisi olarak söylüyorum tercihin her zaman sana kalmış. Mantıklı değil çünkü yetiştiremiyor insan sınavların, ödevlerin, perfomansların projelerin vs inan zor verdikleri zaman çekilmiyor gireceğin işe de bağlı aslında öğretmenlerin anlayışlılarsa çok zorlanmazsın buna şöyle örnek vereyim ödevin projen iş durumundan dolayı aksar bunu işten dolayı dile getirdiğinde öğretme'nin anlayışla karşılarsa zorlanmazsın ama ters düşersin üzülür mutsuz olursun iş ayrı stres okul derken kafayı yemek üzere gelirsin ben Tab gıdada çalışmıştım inan çok zorlanıyordum. Aile'nin maddi durumu yoksa hayat ne yazık'ki istemesen de zorluyor ama gerçekten o derece sıkıntın yoksa yapma derim. Üniversite hayalin varsa dersine çalış daha çok yolun başındasın ders çalışmak için ne kadar bilgi toplarsan senin için iyi. Bilgisayar için acele etme tamam kolay değil bunu demek zevk meselesi ama acele etme eninde sonunda olacak o bilgisayar. Hayat senin hayatın kankam tercih senin iş ortamı vs staj yaparken çok göreceksin zaten.

Hocam size tavsiyem garsonluk, benzin pompacılığı, zincir marketler örnek A101, BİM, Migros veya kahvehanelerde çalışmanı tavsiye etmem şu an pompacılık yapıyorum çok işlek oluyor ve ufacık hata yaparsan elemanlardan çıkarıyorlar.

Hocam pompacılıkta ufak hata nasıl oluyor? Yapılabilecek hataların hepsi büyük değil mi?

Bu arada Migrosda bildiğim kadarıyla çalışanların görev tanımları var. Diğer üç harfli marketler gibi tüm marketin her işi herkese değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…