snaljinki Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Araştıdığım okullardan 2 tanesi güzeldi ve daha fazla araştırmak bence boş iş olacak. Tercihlerde 2 tane okul seçsem yeterli olur mu?
Araştıdığım okullardan 2 tanesi güzeldi ve daha fazla araştırmak bence boş iş olacak. Tercihlerde 2 tane okul seçsem yeterli olur mu?
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 Hayır daha fazla seçmen lazım, 2'sine de puanın yetmezse ne olacak öyle düşün.
Honda Civic FB7 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Marmaris 6 Temmuz 2024 #3 Açıkta kalmayacağına eminsen yaz gitsin.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 Yaz yine de. İkisinin de geleceği kesin değil sonuç olarak.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2024 #5 Ben 5 sene önce yaptığımda sanırım 2 tane adrese dayalı okul yazmak zorunluydu, siz de 2 tane yazdıysanız yeterli diye biliyorum.
Ben 5 sene önce yaptığımda sanırım 2 tane adrese dayalı okul yazmak zorunluydu, siz de 2 tane yazdıysanız yeterli diye biliyorum.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #6 snaljinki dedi: Araştıdığım okullardan 2 tanesi güzeldi ve daha fazla araştırmak bence boş iş olacak. Tercihlerde 2 tane okul seçsem yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Peki ya 2'si tutmazsa. Evine en yakın serseri dolu iğrenç bir okula gideceksin.
snaljinki dedi: Araştıdığım okullardan 2 tanesi güzeldi ve daha fazla araştırmak bence boş iş olacak. Tercihlerde 2 tane okul seçsem yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Peki ya 2'si tutmazsa. Evine en yakın serseri dolu iğrenç bir okula gideceksin.
snaljinki Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #7 al_ph dedi: Hayır daha fazla seçmen lazım, 2'sine de puanın yetmezse ne t Genişletmek için tıkla... GucukBey dedi: Peki ya 2'si tutmazsa. Evine en yakın serseri dolu iğrenç bir okula gideceksin. Genişletmek için tıkla... Taban puanları benim puanınımda azlar
al_ph dedi: Hayır daha fazla seçmen lazım, 2'sine de puanın yetmezse ne t Genişletmek için tıkla... GucukBey dedi: Peki ya 2'si tutmazsa. Evine en yakın serseri dolu iğrenç bir okula gideceksin. Genişletmek için tıkla... Taban puanları benim puanınımda azlar
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 6 Temmuz 2024 #8 Geleceği kesinse yeterli.
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #9 snaljinki dedi: Taban puanları benim puanınımda azlar Genişletmek için tıkla... Geçen seneye göre diyorsan taban puanları değişmiş olabilir, sınavın zoruluğuna göre değişiyor. Yüzdelik dilimlerine bak
snaljinki dedi: Taban puanları benim puanınımda azlar Genişletmek için tıkla... Geçen seneye göre diyorsan taban puanları değişmiş olabilir, sınavın zoruluğuna göre değişiyor. Yüzdelik dilimlerine bak
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 6 Temmuz 2024 #10 snaljinki dedi: Araştıdığım okullardan 2 tanesi güzeldi ve daha fazla araştırmak bence boş iş olacak. Tercihlerde 2 tane okul seçsem yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Puanın yetiyormuş. Gayet yeterli.
snaljinki dedi: Araştıdığım okullardan 2 tanesi güzeldi ve daha fazla araştırmak bence boş iş olacak. Tercihlerde 2 tane okul seçsem yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Puanın yetiyormuş. Gayet yeterli.