RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 6 Temmuz 2024 #11 O okullardan sonra puan sıralamasına göre doldur listeyi. Zaten okulundaki idareciler de böyle yapmanı söyleyeceklerdir. Fazladan yazman göz çıkarmaz.
O okullardan sonra puan sıralamasına göre doldur listeyi. Zaten okulundaki idareciler de böyle yapmanı söyleyeceklerdir. Fazladan yazman göz çıkarmaz.
atakepsilon007 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #12 Bir de Allahtan gelsin, 3 tane yaz tamamdır. Çünkü karavana ihtimali masada dostum. Üni 3 okuyorum ben de, selamlar.
Bir de Allahtan gelsin, 3 tane yaz tamamdır. Çünkü karavana ihtimali masada dostum. Üni 3 okuyorum ben de, selamlar.
snaljinki Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #13 RainbowwOnSky dedi: O okullardan sonra puan sıralamasına göre doldur listeyi. Zaten okulundaki idareciler de böyle yapmanı söyleyeceklerdir. Fazladan yazman göz çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... 5 tane yazdım yeterlidir umarım
RainbowwOnSky dedi: O okullardan sonra puan sıralamasına göre doldur listeyi. Zaten okulundaki idareciler de böyle yapmanı söyleyeceklerdir. Fazladan yazman göz çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... 5 tane yazdım yeterlidir umarım
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #14 snaljinki dedi: Taban puanları benim puanınımda azlar. Genişletmek için tıkla... Şansa bırakmak 4 senene mal olacak. Zaten sen 10 tercih de yapsan 2 tercih de yapsan eğer uygunsa seni veriyorlar ilk ya da 2. tercihe.
snaljinki dedi: Taban puanları benim puanınımda azlar. Genişletmek için tıkla... Şansa bırakmak 4 senene mal olacak. Zaten sen 10 tercih de yapsan 2 tercih de yapsan eğer uygunsa seni veriyorlar ilk ya da 2. tercihe.