imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 10 Ağustos 2024 #1 9. sınıfta kaldım. Bu sene tekrar başlayacağım. Okula gidip kayıt vs yaptırmam gerekiyor mu? Yoksa geçen seneki bölüm ve şubeden devam mı edeceğim?
9. sınıfta kaldım. Bu sene tekrar başlayacağım. Okula gidip kayıt vs yaptırmam gerekiyor mu? Yoksa geçen seneki bölüm ve şubeden devam mı edeceğim?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 10 Ağustos 2024 #2 imam efendi bayıldı dedi: 9. sınıfta kaldım. Bu sene tekrar başlayacağım. Okula gidip kayıt vs yaptırmam gerekiyor mu? Yoksa geçen seneki bölüm ve şubeden devam mı edeceğim? Genişletmek için tıkla... Hayır gerekmiyor. Şuben değişebilir.
imam efendi bayıldı dedi: 9. sınıfta kaldım. Bu sene tekrar başlayacağım. Okula gidip kayıt vs yaptırmam gerekiyor mu? Yoksa geçen seneki bölüm ve şubeden devam mı edeceğim? Genişletmek için tıkla... Hayır gerekmiyor. Şuben değişebilir.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 10 Ağustos 2024 #3 Eba'dan kontrol edebilirsiniz sınıfınızı hocam. Tekrar kayıta gerek yok.
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 10 Ağustos 2024 #4 lastdarkwave dedi: EBA'dan kontrol edebilirsiniz sınıfınızı hocam. Tekrar kayıta gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şu anda baktığım zaman ilk seneki sınıfı ve eski öğrencileri gösteriyor. Okul açıldığı zaman değişir mi?
lastdarkwave dedi: EBA'dan kontrol edebilirsiniz sınıfınızı hocam. Tekrar kayıta gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şu anda baktığım zaman ilk seneki sınıfı ve eski öğrencileri gösteriyor. Okul açıldığı zaman değişir mi?
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 10 Ağustos 2024 #5 imam efendi bayıldı dedi: Şu anda baktığım zaman ilk seneki sınıfı ve eski öğrencileri gösteriyor. Okul açıldığı zaman değişir mi? Genişletmek için tıkla... Evet yenilenir hocam. Okul açılmasına 1-2 hafta kala düzeliyordu benimkisi.
imam efendi bayıldı dedi: Şu anda baktığım zaman ilk seneki sınıfı ve eski öğrencileri gösteriyor. Okul açıldığı zaman değişir mi? Genişletmek için tıkla... Evet yenilenir hocam. Okul açılmasına 1-2 hafta kala düzeliyordu benimkisi.
johnsoapmactavish Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #6 Benim dönemde hiç sınıfta kalan hatırlamıyordum son zamanlarda bayağı duymaya başladım, hassas mi olmaya başladılar?
Benim dönemde hiç sınıfta kalan hatırlamıyordum son zamanlarda bayağı duymaya başladım, hassas mi olmaya başladılar?
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 10 Ağustos 2024 #7 johnsoapmactavish dedi: Benim dönemde hiç sınıfta kalan hatırlamıyordum son zamanlarda bayağı duymaya başladım, hassas mi olmaya başladılar? Genişletmek için tıkla... Abicim 3 dersten kalırsak sınıf tekrarı yapıyoruz sınıf tekrarı yapmak aşırı kolay yeni sistemde. lastdarkwave dedi: Evet yenilenir hocam. Okul açılmasına 1-2 hafta kala düzeliyordu benimkisi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
johnsoapmactavish dedi: Benim dönemde hiç sınıfta kalan hatırlamıyordum son zamanlarda bayağı duymaya başladım, hassas mi olmaya başladılar? Genişletmek için tıkla... Abicim 3 dersten kalırsak sınıf tekrarı yapıyoruz sınıf tekrarı yapmak aşırı kolay yeni sistemde. lastdarkwave dedi: Evet yenilenir hocam. Okul açılmasına 1-2 hafta kala düzeliyordu benimkisi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
johnsoapmactavish Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #8 imam efendi bayıldı dedi: Abicim 3 dersten kalırsak sınıf tekrarı yapıyoruz sınıf tekrarı yapmak aşırı kolay yeni sistemde. Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim canın sağ olsun daha sıkı asıl derslere bundan sonra yapacak bir şey yok.
imam efendi bayıldı dedi: Abicim 3 dersten kalırsak sınıf tekrarı yapıyoruz sınıf tekrarı yapmak aşırı kolay yeni sistemde. Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim canın sağ olsun daha sıkı asıl derslere bundan sonra yapacak bir şey yok.
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.939 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #9 imam efendi bayıldı dedi: Abicim 3 dersten kalırsak sınıf tekrarı yapıyoruz sınıf tekrarı yapmak aşırı kolay yeni sistemde. Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 4 ders
imam efendi bayıldı dedi: Abicim 3 dersten kalırsak sınıf tekrarı yapıyoruz sınıf tekrarı yapmak aşırı kolay yeni sistemde. Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 4 ders
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 15 Ağustos 2024 #10 Black_eagle 1903 dedi: 4 ders. Genişletmek için tıkla... Tamam, ben zaten 12 dersten kaldım. 4 olsa ne fark eder.
Black_eagle 1903 dedi: 4 ders. Genişletmek için tıkla... Tamam, ben zaten 12 dersten kaldım. 4 olsa ne fark eder.