Lisede kavgadan dolayı tutanak yersek ne olur?

pesciemin3

Yoctopat
Daha fazla  
9.sınıfım okulda arkadaşım ile aramızda bir şey geçti ve beni çıkışa çağırdı çıkışta çocukla kavga ettim. Biri bizi şikayet etmiş müdür bizi gördü ve odasına götürdü. Müdür bir A4 kağıdına tutanak diye başlık attı ama altına bir şey yazmadı. Size tutanağı yarın tutacağım dedi ve bizi gönderdi. Normalde böyle şeyler hiç yapmazdım hocalarım ve arkadaşlarım ile aram da iyiydi ama kendimi tutamadım. Bu ilk tutanak olacak sizce hoca tutanak tutar mı tutarsa başıma ne gelebilir?

Arkadaşınla anlaşıp müdürle beraber konuşursanız insafa gelip tutmayabilir he tutsada ilk tutanaktan hiçbir şey olmaz. siz yine de kavgalardan uzak durun hocam bu devirde kavga etmek mantıklı bir şey değil.

İfadeler: QTV

Okul dışı olan olayda nasıl tutanak tutuyor?

Olmaz bir şey. Genelde göz korkutmak için yapıyorlar bunları. Bir daha yapmayın yeter.

İlk tutanağın ise sorun olmaz genelde çöpe gidiyor bu kağıtlar ama ciddi bir olaysa idareye verilir ilk tutanak uyarı tarzında birşey gibi düşünebilirsin sicilede işlemez ama 2 3 4 5 diye giserse ayrı ayrı cezaları var uzaklaştırmadan atılmaya kadar yolu var ama sen yinede dikkat et

Okul dışı olan olayda nasıl tutanak tutuyor?

Hem aynı okuldalar hem üniformaları vardır okul dışı da kamu alanı ki eşek kadar adamlar olay büyüse okul karışmazsa emniyet karışır. He kardeşlerin gözünü korkutmuş biraz da müdür tutacak olsa o an tutardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…