Ehemöhömpehuhe...
Görünürde "sevgilim" yoktu, ama ben hiç yalnız değildim Bu pek de övünülecek bir şey değil bu arada
Etiket önemli değil. Olsun diye uğraşmaya gerek yok. Ama kendini soyutlamamak da lazım. Kendiliğinden gelişiyor zaten
Birazcık girişimcilik şart ama
Benim zamanimda lisede segvili yapmak icin belli farzlar vardi :
Yer : Beylikduzu 75. Yil Cumhuriyet Lisesi
TenTen sac modeli tarihe karisip gunumuz apaci sacinin temelleri yeni atilmisti. Hani su arkasinin da yukariya dikildigi saclar. Kizlar bayilirdi biz dikerdik. Sonra kim daha cok dikerse o kadar kiz kaldiricak zannedilmeye baslandi ve isin kakasini cikardilar.
Gomlek pantolonun icinde gravat yukardaysa cook olamazdin ve kiz arkadasin olamazdi. Kiz arkadasin varken nobetci ogretmene yakalanirsan kizdan oturu gene de o gomlegi pantolonunun icine toplamayabiliyosan racon sahiplerindendin.
Naminin yurumesi icin adinin periyodik olarak kavgaya karismasi ya da sinifta racon kesmen gerekiyodu.
Sinifta herkese artistlik yapan bazi adamlarin lafini geciremedikleri delikanli ablalara tosladiklarina da sahit oldum. Bu ablalarin hoslanip cikma teklif ettikleri de ne hikmetse pisirik ama dersinde basarili kisiler olurdu. Ilginc. Fantazi dunyalarina saygim sonsuz
Bu zor sartlar altinda bile bol bol cikma teklifi aliyordum. Amma velakin benim begendigim beni beyenmiyordu, ben de beni begeneni beyenmiyordum. Lise yillarim bereketsiz gecti ama hoslanilmanin ve kadinlarin tutku ile istahtan kesilmesinin, tum umutlari ile sana kapilmasinin nasil oldugunu iyi bilirim. Karsilikli olmasa da.
Edit :
`Ozenti` ve `Kasar` tabirleri ile lisede tanistim.
Gozlemledigim kadari ile bir ozenti ve bir kasarlardan baya uyumlu ciftler cikiyormus.
Lisenin ilk günü sınıfa giderken koridorda gördüğüm ve ilk görüşte aşık olduğum, daha sonrasında erkek arkadaşı olduğunu öğrenip uzaktan sevdiğim ama vazgeçemediğim ve nihayetinde bir sene sonra beni farketmesiyle başlayıp 5 yıldır devam eden çok güzel bir ilişkim oldu. Yani evet lisede kız arkadaşım vardı
Arkadaşlar, 12. sınıfa geçiyorum daha hiç sevgilim olmadı. Bunun için çabalamıyorum ama olsun isterim. Bazen çok canım sıkılıyor, yalnız hissediyorum kendimi. Sizin lisede sevgiliniz oldu mu olduysa kaçıncı sınıfta oldu ve nasıl yaptınız?
Hep kısa ilişkilerim oldu. Uzun süreli ilişkilerden hep kaçındım.
ONS dışında ilişki edinmemeye dikkat ettim. Sonra ne oldu üni de kızın biri beni tavladi. 3 yıl beraber yaşadık zilli diş hekimi oldu kovaladı bizi. Ekonomi okumayacaktim....