Lisede Kız Arkadaşı Yaptınız mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmadı. Açıkçası olmasını da istemiyorum. Henüz bitmedi lise ama şimdilik aklımda öyle bir şey yok. [emoji4]

Lise hayatını önemsiyorsan yapma, çok arkadaşım kız yüzünden derslerini boşladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise hayatını önemsiyorsan yapma, çok arkadaşım kız yüzünden derslerini boşladı.

Aynen. Benim de. Kizlar Universiteye baslayip isletme vs okuyup sinif atladilar, serseri ama havali takilan eski sevgilileri AVM`lerde guvenlik, satis elemani vs oldular. Meslek kucumsemiyorum asla. Ama okul koridorlarinda sirket CIO`su gibi hava atarlarken mezun olunca sut dokmus kedi gibi oldular.

Bir cocuk sevdigi kiz Universiteyi kazanip Izmir`e gidecek diye depresyona girip sinifin ortasinda resmen transa girmisti. 10 kisi sakinlestiremedi. Cocuk muvin oldu dersane parasi toplamak icin.

Sevgili yapmak icin acele etmeyin. Ayaklarinizi yere saglam bastiracak adimlar atin. Abi tavsiyesi !

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan kendini bildikten sonra lisede de sevgilisi olsa kendini bozmaz, üniversite de. Dünyaya bir kere geliyorsun, hiç kimsenin tribini çekmene gerek yok. İlişkini de böyle değerlendir. Seviyorsun ama o senin her şeyin olamaz, sen kendi başına bir bireysin. Lise aşkları genellikle yalan oluyor, herkes vurkaç derdinde. Düzgün doğru insanlarla birlikte ol, seni düşürecek insanlarla değil.

Üniversitede çok imkanının olacak diyenler nasıl diyebiliyor bunu acaba? Adam endüstri müh. dışında bir mühendislik okursa ve çok da sosyal biri değilse kız göremeyecek.
+18 Moderatör var mı bu forumda allah aşkına?

Kendimi seviyorum, böbreklerimi seviyorum ve sağlığımı önemsiyorum. Öyle bir duruma karşılaşmadım sebebini bilmiyorum belki itici biriyimdir ama pek umurumda değil.

Lisede kiz arkadasimiz olsa da olmasa da sanirim hepimiz o ayni ortak paydada bulusuyoruz.

Seneye malum üniversite sınavı var. Vaktimiz sınavla çalışmakla geçecek. 3 kere yapmıştım. Güzel zamanlar geçti ama klasik ayrıldık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…