Benimde olmadı. 8.sınıfta birine teklif ettim ama istemiyorum dedi. Demek ki nasip değilmiş. Ama bazen düşününce günaha girmedim diyorum Allah'a şükür.
Lisede sevgilim oldu güzel bir şey tabi ama olmasa da hayatında büyük bir kayıp olmuyor merak etme. Devam ettirebilenler var tabi sonrasında fakat üniversite sınavları, üniversite derken kopmalar kaçınılmaz oluyor.
35-40 saniye engel olmasaydı senine burada tartışırdık fakat bilmeni istiyorum başkalarının ilişkisi kimseyi burada alakadar etmez isteyen istediğini sevip saygı gösteririr lisedede kız-erkek arkadaşa ihtiyacı olanlar dersleri kötü olanlardır eğer gerçekten başarı istiyorsa ve hayalleri varsa sarpa sarıp kız arkadaş edinmez
3 Ay sürdüğüne göre ciddi ilişki olmalı. Ben de lisede yapmak istemedim sivilceli suratımdan dolayı reddedilme korkusu falanlar filanlar. Bi kızla konuşurken gereksiz kasıyorum kendimi bazen nedeni ne sence kızlarla fazla takılmıyodum. Hatta lisede sürekli erkeklerle takıldığım için okul sonu arkadaşım sen gaymısın demişti osajdıoashduısahdfuısad.
35-40 saniye engel olmasaydı senine burada tartışırdık fakat bilmeni istiyorum başkalarının ilişkisi kimseyi burada alakadar etmez isteyen istediğini sevip saygı gösteririr lisedede kız-erkek arkadaşa ihtiyacı olanlar dersleri kötü olanlardır eğer gerçekten başarı istiyorsa ve hayalleri varsa sarpa sarıp kız arkadaş edinmez
Böle sımsıkı sevgili olup beraber ODTÜ,Boğaziçi kazanan kişiler var. Bu biraz da kişilere bağlı yani insanlar kendileri seçiyo hangi üniversiteye gideceklerini hayallerini gerçekleştirmek isteyen kişiler durmadan çalışır sevgiliyi bahane etmez, genelleme yapmasaydın iyiydi.
En son geçen sene sevgilim oldu. Olsa fena olmaz aslında. Bazen canım sıkıldığında arayacak kimsemin olmaması, kafayı bir yere taktığımda anlatacak kimsemin olmaması beni üzüyor açıkçası. Zaten daha da sevgili işi biter lise boyunca benim için. 11.sınıfa geçtim ve eşit ağırlık öğrencisiyim. Tek sınıf ve sınıf 16 kişi. Elle tutulur, karakter bakımından insana benzeyen çok nadir kız var.