Lisede kötü notlarla sınıfta kalınır mı?

capone7era

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, çalışkan bir öğrenci değilim ve notlarım çok kötü geldi yavaş yavaş akıllanmaya başladığımı hissediyorum matematik fizik kimya 25 edebiyat 35 biyoloji 48 coğrafya 37 geldi ilk sınavlarda 9. sınıfım ben yazılıları halletsem bile derslerde uyuduğum için sözlü düşük gelecektir buradan çalışsam toplayabilir miyim sınıf tekrarı yaparsam meslek lisesine geçerim çünkü.

İllaki toparlanır ama derslerde kesinlikle uyuma, hocayı dinle. (gözüne girmeye çalış kısaca) performans ödevlerini de güzelce yap şurada 2. sınavlara 1-1, 5 hafta kaldı çalış adamakıllı, illaki geçersin.

Senin okumaya pek niyetin yok gibi duruyor, meslek lisesine git en aznından çok uzun bir süre geçmeden. Elinde bir meslek olur en azından. Lise diplomalı bir vazıfsız olmaktansa bir iş öğrensen daha iyi olacaktır senin için.

Tabii ki toparlarsın ya! Hele edebiyattan proje alabilirsen süper olur. Bildiğim kadarıyla edebiyat 50'nin altına düşerse ya sınıf tekrarı oluyor ya da sorumluluk sınavı. O yüzden edebiyatla aran iyi olsun, aslında performans ödevleriyle bile geçersin bence. Biraz çaba göster, derste uyuma hatta en öne otur. Halledersin bu işi!

herkese teşekkür ederim okumaya niyetin yok denmiş ama o geçici bi bunalım gibi birşey diyelim sadece edebiyattan proje alabildim malesef 1 tane verdiler edebiyat coğrafya ve biyolojiyi halledip ortalamayı 50 üstünde tutarak dersleri geçmeye çalışıcam

"Senin okumaya pek niyetin yok" demek haddini aşmak olur. Karşındaki kişiyi tanımıyorsun; belki zor bir dönemden geçti, belki sağlık sorunları vardı ya da duygusal olarak çöküntü yaşıyordu. Belki de o dönem sadece biraz eğlenmek istedi. Bu kadar bilmeden, anlamadan yargılamak oldukça kaba ve saygısızca.

9'larda 3 dersten mi ne kalınca sınıfta kalıyordun. Şu an kalmışsın gibi sıkı çalışırsan anca geçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…