sarp123 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 9.sınıfa başlayacağım. Makine ve tasarım bölümü seçtim, elektrik elektronik de vardı. Sizce kalınır mı ya da elektrik elektroniğe geçmeli miyim?
9.sınıfa başlayacağım. Makine ve tasarım bölümü seçtim, elektrik elektronik de vardı. Sizce kalınır mı ya da elektrik elektroniğe geçmeli miyim?
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 7 Eylül 2025 #2 sarp123 dedi: 9.sınıfa başlayacağım. Makine ve tasarım bölümü seçtim, elektrik elektronik de vardı. Sizce kalınır mı ya da elektrik elektroniğe geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... İkiside çok güzel bölümler kendini hangisine yakın hissediyor hangi alanda çalışmak istiyorsan ona göre kendi tercihini yap mühendislik seçerken ek puan alacağın için çok işine yarayacak.
sarp123 dedi: 9.sınıfa başlayacağım. Makine ve tasarım bölümü seçtim, elektrik elektronik de vardı. Sizce kalınır mı ya da elektrik elektroniğe geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... İkiside çok güzel bölümler kendini hangisine yakın hissediyor hangi alanda çalışmak istiyorsan ona göre kendi tercihini yap mühendislik seçerken ek puan alacağın için çok işine yarayacak.
vrlomer06 Decapat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #3 Senin ilgine bağlı bir şey. Dersleri araştırıp kendin karar vermelisin bence. İlgi alanına göre.