Lisede matematikten 60 almak nasıldır?

Arkadaşlar, normalde 20-30 falan bekliyordum e-Okul'dan baktığımda şok oldum 60 girmiş hoca. Benim aldığım not 60 mı yoksa hoca mı ekleme yaptı bilmiyorum ama mutlu oldum. Sizce ortalamanın altında mı?

Ortalama hocam. Hatta yarısına 50 dersek ortalamanın bir tık üstünde bile olabilir tamamen bakış açınıza bağlı bir durum

Hocayı dinlemeyip ders çalışmadı isen normal aksi takdirde üzücü.

Bence sınav zorluğuna bağlı. Mesela sınıf ortalaması 20 30 sa senin 60 alman iyi ama sınıf ortalaması 80 90 sa 60 alman pek te iyi değil.

Yani, kötü değil orta da değil idare eder.
Zaten bir tek matematikte zorlanıyorum şu eğitim hayatım boyunca diğer derslerim kötü değil.
Diğer ders notları yüksek sadece matematik böyleyse gayet normal ama ne yazık ki matematik çok eleyici üniversite sınavında.

Arkadaşlar, normalde 20-30 falan bekliyordum e-Okul'dan baktığımda şok oldum 60 girmiş hoca. Benim aldığım not 60 mı yoksa hoca mı ekleme yaptı bilmiyorum ama mutlu oldum. Sizce ortalamanın altında mı?
Normal yani 28 almış birisi olarak (9.sınıf)

Ben 28 aldım hocam sen çok iyi almışsın vallahi.

Öpün başınıza koyun, ben 21 aldım matematikten hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…