FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 13 Kasım 2020 #1 Diğer derslerim çok iyi olsa fakat Matematikten kalsam, sınıfta kalma veya sorumluluk sınavı gibi şeyler söz konusu mu?
Diğer derslerim çok iyi olsa fakat Matematikten kalsam, sınıfta kalma veya sorumluluk sınavı gibi şeyler söz konusu mu?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Kasım 2020 #2 Sorumluluk var diye biliyorum. Sınıfta kalma olayı ise sanırım karne notu 60 puanın altında iken gerçekleşiyordu. Ama bence bunları düşünmek yerine çalışın.
Sorumluluk var diye biliyorum. Sınıfta kalma olayı ise sanırım karne notu 60 puanın altında iken gerçekleşiyordu. Ama bence bunları düşünmek yerine çalışın.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2020 #3 12 aldım bende ilk sınavda, salla.
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 13 Kasım 2020 #4 Geçersin çok takma.Sorumluluk sınavları var.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 13 Kasım 2020 #5 Bu yıl inşallah sınıfta kalma olmaz. Çünkü bir kere bile yüz yüze eğitim görmeden sınavlara gireceğim. En son ne işlediler haberim bile yok.
Bu yıl inşallah sınıfta kalma olmaz. Çünkü bir kere bile yüz yüze eğitim görmeden sınavlara gireceğim. En son ne işlediler haberim bile yok.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 13 Kasım 2020 #6 Eğer edebiyat ortalaması 50 altına düşerse sınıfta kalıyorsun. Eğer matematikten 50 altı altına düşersen sana sorumluluk sınavı oluyor. Sonra tekrar sınavlara giriyorsun.
Eğer edebiyat ortalaması 50 altına düşerse sınıfta kalıyorsun. Eğer matematikten 50 altı altına düşersen sana sorumluluk sınavı oluyor. Sonra tekrar sınavlara giriyorsun.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Kasım 2020 #7 Bizim sınavlar bugün bitti devlet okulu olmasına rağmen geçen seneden bir tık daha kolay sormuşlardı, sanırım uzaktan eğitim olduğu için. Konuları tekrar edip her konudan 2 test çözün iyi bir not alırsınız sanırım. Onuncu sınıf için konuşuyorum.
Bizim sınavlar bugün bitti devlet okulu olmasına rağmen geçen seneden bir tık daha kolay sormuşlardı, sanırım uzaktan eğitim olduğu için. Konuları tekrar edip her konudan 2 test çözün iyi bir not alırsınız sanırım. Onuncu sınıf için konuşuyorum.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.481 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 13 Kasım 2020 #8 Ortalaman 50'nin üzerindeyse sadece baraj dersten kalırsan sorumluluk sınavına girersin. Matematik baraj ders değildir. Ortalamanın 50 altında gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz zaten.
Ortalaman 50'nin üzerindeyse sadece baraj dersten kalırsan sorumluluk sınavına girersin. Matematik baraj ders değildir. Ortalamanın 50 altında gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz zaten.
K KİMse kim Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 342 Çözümler 4 Yer Bursa 13 Nisan 2021 #9 AB7SS dedi: Bu yıl inşallah sınıfta kalma olmaz. Çünkü bir kere bile yüz yüze eğitim görmeden sınavlara gireceğim. En son ne işlediler haberim bile yok. Genişletmek için tıkla... Matematikten 36 aldım, Çoğu soruyu salladım, Sınıfta kalma olmaz inşallah.
AB7SS dedi: Bu yıl inşallah sınıfta kalma olmaz. Çünkü bir kere bile yüz yüze eğitim görmeden sınavlara gireceğim. En son ne işlediler haberim bile yok. Genişletmek için tıkla... Matematikten 36 aldım, Çoğu soruyu salladım, Sınıfta kalma olmaz inşallah.