NTX Emre Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar ben mezuniyet törenine gitmek istemiyorum. Bu lisede zorunlu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2024
gokhank1 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #3 NTX Emre dedi: Arkadaşlar ben mezuniyet törenine gitmek istemiyorum. Bu lisede zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Sınıftakiler kendi mi düzenliyor? Okul mu düzenliyor ? Balo sandım k.b. Son düzenleme: 7 Mayıs 2024
NTX Emre dedi: Arkadaşlar ben mezuniyet törenine gitmek istemiyorum. Bu lisede zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Sınıftakiler kendi mi düzenliyor? Okul mu düzenliyor ? Balo sandım k.b.
İlya Muromets Megapat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 538 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #4 Bunu okuldakilere sormalısın. Bence zorunlu değildir.
3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 7 Mayıs 2024 #5 NTX Emre dedi: Arkadaşlar ben mezuniyet törenine gitmek istemiyorum. Bu lisede zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Zorunlu değil ama gitmek iyi olur. Dans etme zorunluluğunuz bulunmuyor havanızda değilseniz öğretmenlerini seviyorsan fotoğraf çekiniyorsunuz. Arkadaşların ile anın oluyor hiç yoktan. Bence okuluna göre güzel bir etkinlik.
NTX Emre dedi: Arkadaşlar ben mezuniyet törenine gitmek istemiyorum. Bu lisede zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Zorunlu değil ama gitmek iyi olur. Dans etme zorunluluğunuz bulunmuyor havanızda değilseniz öğretmenlerini seviyorsan fotoğraf çekiniyorsunuz. Arkadaşların ile anın oluyor hiç yoktan. Bence okuluna göre güzel bir etkinlik.