Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Liseye başlayacağım meslekten Anadolu'ya nakil istiyorum. e-Devlet'ten yapmak dışında başka bir işlem yapacak mıyız?
Liseye başlayacağım meslekten Anadolu'ya nakil istiyorum. e-Devlet'ten yapmak dışında başka bir işlem yapacak mıyız?
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 Başka bir şey yapmana gerek yok sadece istersen o okulun müdürü ile konuşabilirsiniz oda sana kalmış ancak başka bir şeye gerek yok.
Başka bir şey yapmana gerek yok sadece istersen o okulun müdürü ile konuşabilirsiniz oda sana kalmış ancak başka bir şeye gerek yok.
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 MeTluX dedi: Başka bir şey yapmana gerek yok sadece istersen o okulun müdürü ile konuşabilirsiniz oda sana kalmış ancak başka bir şeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki nakil onaylanıyor filanmı bunları nasıl öğreniyoruz??
MeTluX dedi: Başka bir şey yapmana gerek yok sadece istersen o okulun müdürü ile konuşabilirsiniz oda sana kalmış ancak başka bir şeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki nakil onaylanıyor filanmı bunları nasıl öğreniyoruz??
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Bayezid66 dedi: Peki nakil onaylanıyor filanmı bunları nasıl öğreniyoruz? Genişletmek için tıkla... Nakil sonuçlarını okulundaki idareye sorabilirsin veya kendinde bakabilirsin açıklanıyor diye biliyorum nakil sırana falan da bakabiliyorsun.
Bayezid66 dedi: Peki nakil onaylanıyor filanmı bunları nasıl öğreniyoruz? Genişletmek için tıkla... Nakil sonuçlarını okulundaki idareye sorabilirsin veya kendinde bakabilirsin açıklanıyor diye biliyorum nakil sırana falan da bakabiliyorsun.
S S 4958 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #5 Bayezid66 dedi: Peki nakil onaylanıyor falan bunları nasıl öğreniyoruz? Genişletmek için tıkla... Yanlışım yoksa haftaya cuma tekrar onaylanacak sosyal bilimlerden Anadolu'ya geçiş yaptım salıdan beri nakıl bekliyordum dün onaylandı, ondan sonra nakil dönemi bir süreliğine kapanıyor sanırsam.
Bayezid66 dedi: Peki nakil onaylanıyor falan bunları nasıl öğreniyoruz? Genişletmek için tıkla... Yanlışım yoksa haftaya cuma tekrar onaylanacak sosyal bilimlerden Anadolu'ya geçiş yaptım salıdan beri nakıl bekliyordum dün onaylandı, ondan sonra nakil dönemi bir süreliğine kapanıyor sanırsam.