Berk Argın Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #11 xlichitt dedi: İptal yok hocam Türkiye geneli hiçbir okul onay/red yapmadı bende tekrar yaptım Genişletmek için tıkla... Hocam ama baika bir okulda 1 kontejan vardı şimdi 0 diğer bir okulda 8 kontejan vardı 2'ye düştü nasıl olabiliyor bu durum
xlichitt dedi: İptal yok hocam Türkiye geneli hiçbir okul onay/red yapmadı bende tekrar yaptım Genişletmek için tıkla... Hocam ama baika bir okulda 1 kontejan vardı şimdi 0 diğer bir okulda 8 kontejan vardı 2'ye düştü nasıl olabiliyor bu durum
5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 15 Şubat 2023 #12 Berk Argın dedi: Hocam ama baika bir okulda 1 kontejan vardı şimdi 0 diğer bir okulda 8 kontejan vardı 2'ye düştü nasıl olabiliyor bu durum Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu hafta nakil yaptım da sıram 1 umarım gene aynı durum yaşanmaz
Berk Argın dedi: Hocam ama baika bir okulda 1 kontejan vardı şimdi 0 diğer bir okulda 8 kontejan vardı 2'ye düştü nasıl olabiliyor bu durum Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu hafta nakil yaptım da sıram 1 umarım gene aynı durum yaşanmaz
Berk Argın Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #13 543896 dedi: Hocam bende bu hafta nakil yaptım da sıram 1 umarım gene aynı durum yaşanmaz Genişletmek için tıkla... Umarım yaşanmaz dostum
543896 dedi: Hocam bende bu hafta nakil yaptım da sıram 1 umarım gene aynı durum yaşanmaz Genişletmek için tıkla... Umarım yaşanmaz dostum
X xlichitt Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #14 Berk Argın dedi: Hocam ama baika bir okulda 1 kontejan vardı şimdi 0 diğer bir okulda 8 kontejan vardı 2'ye düştü nasıl olabiliyor bu durum Genişletmek için tıkla... Hocam o nadir olur benim çevremdeki 7-8 okul hiçbiri 1 tane bile nakil kabul etmemiş 17 kontenjan olmasına rağmen
Berk Argın dedi: Hocam ama baika bir okulda 1 kontejan vardı şimdi 0 diğer bir okulda 8 kontejan vardı 2'ye düştü nasıl olabiliyor bu durum Genişletmek için tıkla... Hocam o nadir olur benim çevremdeki 7-8 okul hiçbiri 1 tane bile nakil kabul etmemiş 17 kontenjan olmasına rağmen
5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 16 Şubat 2023 #15 xlichitt dedi: Hocam o nadir olur benim çevremdeki 7-8 okul hiçbiri 1 tane bile nakil kabul etmemiş 17 kontenjan olmasına rağmen Genişletmek için tıkla... Nerede yaşıyorsun hocam?
xlichitt dedi: Hocam o nadir olur benim çevremdeki 7-8 okul hiçbiri 1 tane bile nakil kabul etmemiş 17 kontenjan olmasına rağmen Genişletmek için tıkla... Nerede yaşıyorsun hocam?
X xlichitt Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #16 543896 dedi: Nerede yaşıyorsun hocam? Genişletmek için tıkla... İstanbul
5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 17 Şubat 2023 #17 xlichitt dedi: İstanbul Genişletmek için tıkla... Hocam bende İstanbul'dayım Arnavutköy ilçesinde. Umarım nakil ret kabul işlemlerini yaparlar
xlichitt dedi: İstanbul Genişletmek için tıkla... Hocam bende İstanbul'dayım Arnavutköy ilçesinde. Umarım nakil ret kabul işlemlerini yaparlar
X xlichitt Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #18 543896 dedi: Hocam bende İstanbul'dayım Arnavutköy ilçesinde. Umarım nakil ret kabul işlemlerini yaparlar Genişletmek için tıkla... Umarım şimdi baktım e okulda sorun var yarın okul idaresini aricam yazarım buraya 543896 dedi: Hocam bende İstanbul'dayım Arnavutköy ilçesinde. Umarım nakil ret kabul işlemlerini yaparlar Genişletmek için tıkla... Dostum benimki onaylandı Son düzenleme: 17 Şubat 2023
543896 dedi: Hocam bende İstanbul'dayım Arnavutköy ilçesinde. Umarım nakil ret kabul işlemlerini yaparlar Genişletmek için tıkla... Umarım şimdi baktım e okulda sorun var yarın okul idaresini aricam yazarım buraya 543896 dedi: Hocam bende İstanbul'dayım Arnavutköy ilçesinde. Umarım nakil ret kabul işlemlerini yaparlar Genişletmek için tıkla... Dostum benimki onaylandı
5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 17 Şubat 2023 #19 xlichitt dedi: Umarım şimdi baktım e okulda sorun var yarın okul idaresini aricam yazarım buraya Dostum benimki onaylandı Genişletmek için tıkla... Hocam bugün onaylandığını gösteriyor mu? Bu arada hayırlı olsun.
xlichitt dedi: Umarım şimdi baktım e okulda sorun var yarın okul idaresini aricam yazarım buraya Dostum benimki onaylandı Genişletmek için tıkla... Hocam bugün onaylandığını gösteriyor mu? Bu arada hayırlı olsun.
X xlichitt Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #20 543896 dedi: Hocam bugün onaylandığını gösteriyor mu? Bu arada hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam gitmek istediğim okulu aradım nakil yaptım geçen hafta sonuçlanmsfı dedim o da sisteme düştüyse onaylarız dedi hemen onayladı
543896 dedi: Hocam bugün onaylandığını gösteriyor mu? Bu arada hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam gitmek istediğim okulu aradım nakil yaptım geçen hafta sonuçlanmsfı dedim o da sisteme düştüyse onaylarız dedi hemen onayladı