Lisede nakiller ne zaman açıklanacak?

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
Nakiller ne zaman açıklanacak? Normalde cuma günü açıklanması gerekmiyor muydu? Ben de hala "başvurunuz devam ediyor" yazısı var. Pazartesi müdür yardımcısıyla konuşacağım. Neden böyle oldu sizce? Tarihi de geçti.

Nakiller ne zaman açıklanacak? Normalde cuma günü açıklanması gerekmiyor muydu? Ben de hala "başvurunuz devam ediyor" yazısı var. Pazartesi müdür yardımcısıyla konuşacağım. Neden böyle oldu sizce? Tarihi de geçti.

Okulun ilk 3 haftasından sonra ayda bir nakil açıklanıyor.

Ay sonunda mı? Yani 31 Aralık'ta.

Tam olarak hatırlamıyorum çünkü ben ilk üç hafta içerisinde nakil olmuştum. Fakat yanlış hatırlamıyorsam ondan önceki senemde, yıl içerisinde denerken yeni ayın ilk pazartesi veya ilk cuma günleri oluyordu. Yine rehberlik hocasına danış bence.

Tam olarak hatırlamıyorum çünkü ben ilk üç hafta içerisinde nakil olmuştum. Fakat yanlış hatırlamıyorsam ondan önceki senemde, yıl içerisinde denerken yeni ayın ilk pazartesi veya ilk cuma günleri oluyordu. Yine rehberlik hocasına danış bence.

Yarın bir müdür yardımcısıyla konuşacağım çünkü nakil tarihini bana 31 Aralık'ta açıklanacak demişlerdi tarihi geçti hala başvurunuz devam ediyor yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı