Lisede nasıl arkadas olunur?

RhoeSS

Kilopat
9. sınıftan beri aynı okuldayım. 10.sınıfta sınıflar karıştırıldı. Sınıflar karıştırıldığından dolayı şu ana kadar arkadaşım olmadı sınıfta (9. sınıftan arkadaşlarım var ama onlarla pek takılmıyorum). Nasıl yeni arkadaşlar edinirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla ki gruplaşan, muhabbeti koyu bir tayfa vardır. Yanlarına gidip "Beyler selam, muhabbetinize ben de dahil olabilir miyim? Adım ..." demen ve ardından hepsinin elini sıkman yeterli. Kimsenin seni geri çevireceğini zannetmiyorum.

Biz hiç kasmazdık böyle şeyleri ya. Şimdi "Sevgili nasıl bulunur/kızlarla nasıl konuşulur" gibi konular türedi. Seninki ondan da betermiş. Kafana takacak bir şey yok, illa ki bir şekilde kaynaşıp tanışacaksınız. Kafa dengi olanları seçip takılmaya devam edersin.

Aslında bende pek sorun etmiyorum ama boş dersler felan oluyo yanımda kitap getiriyorum onu okuyorum veya öylesine oturuyorum. Tenefüslerde zaten başka sınıflara gittiğimden dolayı canım sıkılmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…