Lisede nasıl kaynaşılır?

Hacım bak istersen Hakkari'ye git, istersen Edirne'ye illaki seni sevmeyecek insanlar olacaktır. İllaki bu söylediğin tarzda insanlar olacak. Kaçış yok. İllaki salak saçma hareketler yapan insanlar olacaktır. Bazı insanları öyle kabul etmek gerekiyor. Bunları aşmanın en iyi yolu cevap vermemektir. Başarılı olmaktır. Kafana takma.

En başta ailem izin vermez.

Hocam sadece yanlarında duruyorum bir şey olursa bakıyorum zaten teneffüsler çok kısa hemen geçiyor.
Yanlış anlama ama, kötü falan mı kokuyorsun neden senden kaçıyorlar, veya tipinde bir şey mi var da senden korkuyorlar?

Çevrende başka hiç okul yok mu? Hiç yoktan sınıf değiştirsen bile olumlu fark eder.
Olanlar bu okuldan daha berbat. Sınıf değiştirmeye izin vermiyorlar diye biliyorum.

Yanlış anlama ama, kötü falan mı kokuyorsun neden senden kaçıyorlar, veya tipinde bir şey mi var da senden korkuyorlar?
Hayır hocam bir şeyim yok o kıza sadece azıcık bağırdım diye korkmaya başladı.

Ciddiyim bu arada.

Olanlar bu okuldan daha berbat. Sınıf değiştirmeye izin vermiyorlar diye biliyorum.

Hayır hocam bir şeyim yok o kıza sadece azıcık bağırdım diye korkmaya başladı.
Başka sınıflarla samimiyet kurmayı denedin mi hiç? Belki diğer sınıflar daha iyidir.

Başka sınıflarla samimiyet kurmayı denedin mi hiç? Belki diğer sınıflar daha iyidir.
Hocam dediğim gibi bir arkadaş var eski arkadaşımın arkadaşı onunla iyi anlaşıyorum fakat o da teneffüste pek çıkmıyor.

Hocam aslında bir kişi var konuştuğum o da boş muhabbet yani ben bir şey demesem konuşmayacak bile. O boş muhabetten sonra teneffüs çalıyor zaten. WhatsApp'tan yazdım görüldü bile atmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…