Lisede nasıl nakil aldırılabilir?

yiğit.99

Centipat
Daha fazla  
İstediğim liseyi 15 puan ile kaybettim, nasıl nakil almayı deneyebilirim ve bunu ne zaman yapmam gerek? Bir de o sene okulu birincilikle falan tamamlarsam herhangi bir şeyi etkiler mi?

İstediğim liseyi 15 puan ile kaybettim, nasıl nakil almayı deneyebilirim ve bunu ne zaman yapmam gerek? Bir de o sene okulu birincilikle falan tamamlarsam herhangi bir şeyi etkiler mi?

Genel olarak seneyi değil de liseyi 1. olarak bitirirseniz üniversitede birinciler için ayrılmış kontenjandan faydalanabilirsiniz.

Nakil almak için meb öğrenci nakil sistemi üzerinden gitmek istediğiniz okula başvuru yapmanız gerek.

LGS puanından bahsediyorsanız nakil mümkün değil ne yazık ki.

Nakil tarihi ne zaman bir bilgin var mı?

LGS puanından bahsediyorsanız nakil mümkün değil ne yazık ki.

Boş kontenjan çıkar diye düşünüyorum çevre şehirlerden tercih edilen bir okul yapamayınca geri dönüyorlar geçen sene 3 boş kontenjan vardı deprem bölgesi olduğu için bu sene 4 olur tahminim 15 puan gerideyim bana düşer mi?

Eylül ayı boyunca her hafta cuma günü açıklanıyor nakiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…