Lisede nasıl para kazanılır?

szoboszlaii

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba, lisede ufak ufak harçlığımı çıkarmak istiyorum, nasıl para kazanabilirim?

İtemsatış'da mağazam var haftalık gelirim 200 TL. Bir lise öğrencisi için çok iyi bence. Bazen işler iyi olursa 250 olabiliyor. Aileme de yük olmama gerek kalmıyor

En iyisi Reels shorts çekip video yapmak YouTube için video yapabilirsin.

Merhaba, lisede ufak ufak harçlığımı çıkarmak istiyorum, nasıl para kazanabilirim?

Ben senin yerinde olsaydım yaz tatilini fırsat bilip kendime ufak çaplı sermaye yapmak için çalışırdım. X para yaptın diyelim lise zamanlarında fiziken çalışmak zor olacak diye düşünüyorum o yüzden al sat yapabilirsin sahibinden gezip örneğin SSD bulursun kelepir piyasa altı alırsın al sat öyle yapabilirsin. Sadece sahibinden diye düşünme milyon tane işten birisi her şey sende biter.

Hocam bizim işimiz de al sat aslında. Toplu alımlarda ucuza geliyor hesaplar. Veya rus sunucularından alıyoruz daha da ucuz oluyor. Sonra TRde satınca iyi para geliyor

Günün birinde gamesatısa rakip olursan şaşırmam

Hocam bizim işimiz de al sat aslında. Toplu alımlarda ucuza geliyor hesaplar. Veya Rus sunucularından alıyoruz daha da ucuz oluyor. Sonra TR'de satınca iyi para geliyor.

Freelancer çalışabilirsin yetenekli olduğun alan varsa. Al sat yapabilirsin oyun hesapları vesaire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…