Kehriban Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #11 AnanasliTost dedi: Farklı sitelerdende ilan yayınlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fiverr, letgo, itemsatış gibi yerlere ilan verdim. ReznooW dedi: Yarı zamanlı olarak bir yerde çalış 2.5 ay çalışarak 3060 sıvı soğutma gibi şeyler aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede çalışabilirim? Okulum 4 te bitiyor. HrEzreal dedi: Dostum anladığım kadarıyla sen sürekli olarak bi gelir elde etmek istiyorsun doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yani evet hocam ek gelir elde etmek istiyorum.
AnanasliTost dedi: Farklı sitelerdende ilan yayınlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fiverr, letgo, itemsatış gibi yerlere ilan verdim. ReznooW dedi: Yarı zamanlı olarak bir yerde çalış 2.5 ay çalışarak 3060 sıvı soğutma gibi şeyler aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede çalışabilirim? Okulum 4 te bitiyor. HrEzreal dedi: Dostum anladığım kadarıyla sen sürekli olarak bi gelir elde etmek istiyorsun doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yani evet hocam ek gelir elde etmek istiyorum.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 9 Ocak 2023 #12 Kehriban dedi: Fiverr, Letgo, İtemsatış gibi yerlere ilan verdim. Hocam nerede çalışabilirim? Okulum 4'te bitiyor. Genişletmek için tıkla... Ben evimin altındaki pastanede çalıştım akşam 6 gece 12 olarak.
Kehriban dedi: Fiverr, Letgo, İtemsatış gibi yerlere ilan verdim. Hocam nerede çalışabilirim? Okulum 4'te bitiyor. Genişletmek için tıkla... Ben evimin altındaki pastanede çalıştım akşam 6 gece 12 olarak.
Flaty0s Femtopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Legion Y520; İşlemci: İntel Core i7 7700Q Ekran Kartı: GTX 1060 with Q Max Design (6 GB) Ram: 16 GB Mouse: Steelseries Rival 710 Klavye: Steelseries Apex Pro Tkl Kulaklık: Steelseries Arctis 5 Soğutma: Zalman Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #13 Kehriban dedi: O işede giriştik hocam, her yolu denedim sayılır. Başlarda müşteri geliyorsa sonrası yok. Genişletmek için tıkla... O işler bi tık avrupa tarafında kârlı. Biz kuzenle yaz tatilinde LoL’e girdik. Hesap başı 3 euro kârımız vardı.
Kehriban dedi: O işede giriştik hocam, her yolu denedim sayılır. Başlarda müşteri geliyorsa sonrası yok. Genişletmek için tıkla... O işler bi tık avrupa tarafında kârlı. Biz kuzenle yaz tatilinde LoL’e girdik. Hesap başı 3 euro kârımız vardı.
Kehriban Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #14 ReznooW dedi: Ben evimin altındaki pastanede çalıştım akşam 6 gece 12 olarak. Genişletmek için tıkla... Çok güzel denk gelmiş hocam, bizim buralarda öyle yerler bulabileceğimi sanmıyordum.
ReznooW dedi: Ben evimin altındaki pastanede çalıştım akşam 6 gece 12 olarak. Genişletmek için tıkla... Çok güzel denk gelmiş hocam, bizim buralarda öyle yerler bulabileceğimi sanmıyordum.