Lisede nasıl sevgili yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsterse 50 yaşında bulsun hocam. 20 yaşında kıza vakit ayıracağıma kendimi geliştiririm, kendimi geliştirirsem zaten ekonomik olarak rahatlarım, zaten para olunca dert tasa kalmıyor.

TR de imkansız olan kelimeyi kullandın "ekonomi"

Cidden herifin düşündüğü şeye bak derslerini okulunu düşünmesi gerekirken sevgili peşinde koşuyor yeni nesilden bir şey olmaz ben size diyeyim.

Biz de lisede sevgili yaptık 50 yıl önceki romanlara bak yine lise aşkları yazılır, kim bilir kaç kişinin annesi babası lise aşkıydı. Öyle bir dedin ki sanki yeni nesilden önce lise, ortaokul aşkı falan yoktu. Millet köyde 14 yaşında evlenip 15 yaşında anne baba oluyordu hey yavrum.

@erennnnnnnnnnn, anne babana acıyorum. Tek diyeceğim bu, Allah bilir. Onlar şimdi seni okutmak için ne umutlar bağlamıştır, senin yaptığına bak. Ayıp, başka diyeceğim yok.

Abim biz yapmamı demiyoruz yapsın ama şu sevgili olayı için uğraşmaya degermi cidden?

Yav ne bu gereksiz tepki? Adam dersine de calısır sevgili de yapmak ister ne demek 'Annene babana acıyorum'? Saçmalamayı kesin adam illa keko olup sigara içip okulu asarak sevgili yapacak degil. Belki cinsellik için yapıyor, belki onu sevecek birini arıyor. Derslerle, anne babayla ne ilgisi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…