@Projunior çocuğun hormonları beyninden fışkırıyor öbür türlüsü de kötü. Bir sevgili yapsın hevesini alsın derslerine ve okuluna da daha iyi odaklanır sonrasında.
@erennnnnnnnnnn, anne babana acıyorum. Tek diyeceğim bu, Allah bilir. Onlar şimdi seni okutmak için ne umutlar bağlamıştır, senin yaptığına bak. Ayıp, başka diyeceğim yok.
Yav ne bu gereksiz tepki? Adam dersine de calısır sevgili de yapmak ister ne demek 'annene babana acıyorum'? Saçmalamayı kesin adam illa keko olup sigara içip okulu asarak sevgili yapacak degil. Belki cinsellik için yapıyor, belki onu sevecek birini arıyor. Derslerle, anne babayla ne ilgisi var?
Sen çocuğu badboy yapıyorsun. Sana kalsa sen hiç yardımcı olma. O sevgili olayı kendiliğinden gelir. Farklı hallere burunursen ve bu rolü bırakırsan zaten seni anında bırakır.
@Projunior çocuğun hormonları beyninden fışkırıyor öbür türlüsü de kötü. Bir sevgili yapsın hevesini alsın derslerine ve okuluna da daha iyi odaklanır sonrasında.
Tek derdiniz bu mu yani? Birini sevmediğiniz sürece onla sevgili olmanın bir manası yok sonuçta. İlla cool olmaya çalışmayın aşırı ilgi çekmeye çalışıyormuş gibi gözükürsünüz. Nasılsanız öyle olun.