Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 11 Ağustos 2025 #11 Kerim_Efe dedi: Daha okullar açılmadan gitsem daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Biz bilemeyiz kardeşim müdür belki kıl biri çıkacak git şansını dene bugün pazartesi okul açıktır çok yüksek ihtimal babanı al git.
Kerim_Efe dedi: Daha okullar açılmadan gitsem daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Biz bilemeyiz kardeşim müdür belki kıl biri çıkacak git şansını dene bugün pazartesi okul açıktır çok yüksek ihtimal babanı al git.
jeffbuckley Picopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #12 Müdür yardımcısına söyle olmazsa yeni kişilerle tanışırsın dostum dert ettiğin olaya bak
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 11 Ağustos 2025 #13 jeffbuckley dedi: Müdür yardımcısına söyle olmazsa yeni kişilerle tanışırsın dostum dert ettiğin olaya bak Genişletmek için tıkla... Harbiden ya
jeffbuckley dedi: Müdür yardımcısına söyle olmazsa yeni kişilerle tanışırsın dostum dert ettiğin olaya bak Genişletmek için tıkla... Harbiden ya