Lisede nasıl takdir alabilirim?

Merhaba, 9'a geçtim. 7. sınıfın 2. dönemine kadar hep takdir aldım sonra saldım pek. Artık salmak istemiyorum, hem yeni kişilerle falan tanışacağım artık dersleri çok aksatmak istemiyorum. Okulun açılmasına da 6 gün var. Taktikleriniz falan veya öneriniz varsa verir misiniz?

Hocam biz lisede teşekkür alınca şenlik yapardık şimdi nasıl lise ortamı bilmiyorum ama eskiden zordu bir taktiği yok ben eve gelince işlediğim konuları 1 saat tekrar ederdim o kadar.

Ben meslek lisesine gidiyorum 10 sinifim.
Meslek lisesinde meslek derslerine daha çok önem veriliyor. Fakat siz normal lise oldugunza gore siradan derslere calissaniz yeter veya sadece dersi dinlerseniz bile yeter. Sahsen ben sadece dersi dinliyorum. Calismiyorum.

Ben sınavdan önceki akşam çalışmaya başlıyordum öyle öyle takdir aldım hep. Okuldan okula değişiyodur bizim okul not konusunda sıkıntı yaratmıyordu. Teşekkür alan pek olmazdı bizim sınıfta.

Bu arada hocalarin ile arani iyi tutsan cok iyi olur. Ben yuksek not aliyordum fakat hocalar beni sevmediginden dusuk giriyorlardi sozlume. Benden dusuk alan kisiye benden yuksek giriyorlardi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı