Lisede ne iş yaparak para kazanılabilir?

atakan0001

Picopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Selamlar.
Aylar sonra liseye başlayacağım ve maddi durumum kötü. Okulumu okurken aynı zamanda para kazanabileceğim bir işte çalışmak istiyorum. Böyle bir durum mümkün müdür? Eğer mümkünse ne gibi işlerde çalışılabilir?

Selamlar.
Aylar sonra liseye başlayacağım ve maddi durumum kötü. Okulumu okurken aynı zamanda para kazanabileceğim bir işte çalışmak istiyorum. Böyle bir durum mümkün müdür? Eğer mümkünse ne gibi işlerde çalışılabilir?
Freelancer başlayabilirsin, benim arkadaşım video editörü her gün 1 video yaparak 250TL falan kazanıyor günlük fakat sağlam ingilizce bilmen gerek, Ayrıca liseye başlayacam diyorsun başladıktan sonra bu soruyu sorman daha iyi çünkü meslek lisesi olursa zaten MESEM adlı proje var + olarak normal okursan Lise 4. sınıf ta stajyer oluyorsun. Mesela ben Eylül ayında staja başlayacağım.

Sosyal medyaya gir demiş arkadaşlar güzel demişler de sosyal medya işi bugün başladım yarın paramı kazandım diyebileceğin bir iş değil maalesef.

Dışarıda iş bulamazsın sömürürler seni. Üstteki arkadaşın dediği gibi edit, sosyal medya ile bir şeyler yapabilirsin.
Kesinlikle katılıyorum, tavsiye etmem. Benim arkadaşım var bir tane açık açık söyleyeceğim, çocuğu mal yerine koydular 3 ay çalıştı ayda 1200TL aldı geçen yaz 3 ayda 3600TL aldı. ve Sabah 9 akşam 17:30 mesaisi yaparak gerçekten dışarıda çarparlar eğer tanıdığın değil ise yoksa dediğim gibi sanal da kazanmaya çalış.

Sosyal medyaya gir demiş arkadaşlar güzel demişler de sosyal medya işi bugün başladım yarın paramı kazandım diyebileceğin bir iş değil maalesef.
Yarın alayım diyorsan Freelancer işler bol. Ödeme için yaş yetmez dersen Bitcoin-LTC-ETH olarak alabilirsin ödemeyi.

Kesinlikle katılıyorum, tavsiye etmem. Benim arkadaşım var bir tane açık açık söyleyeceğim, çocuğu mal yerine koydular 3 ay çalıştı ayda 1200TL aldı geçen yaz 3 ayda 3600TL aldı. ve Sabah 9 akşam 17:30 mesaisi yaparak gerçekten dışarıda çarparlar eğer tanıdığın değil ise yoksa dediğim gibi sanal da kazanmaya çalış.

Yarın alayım diyorsan Freelancer işler bol. Ödeme için yaş yetmez dersen Bitcoin-LTC-ETH olarak alabilirsin ödemeyi.
Benim arkadaşlarımda çalışıyor köle gibi çalışıp günlük 100 TL alıyorlar. (12 saat)

Liseye yeni başlayacak birinden bahsediyoruz bir altyapısı olmadığını varsayıyorum. İnsanlar freelance iş verecekleri kişilerden referans bekliyorlar hiç bir tecrubesi yoksa bu şekilde para kazanmaya başlaması uzun sürer. Anladığım kadarıyla hemen paraya ihtiyacı var arkadaşımızın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı