Lisede notlarım çok düştü

isimsizjoker

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
9. sınıfım, şu ana kadar her zaman takdir ve teşekkür almış biriyim. 9. sınıf ilk dönemde bu kadar kötü değildi, konular daha ezbere dayalıydı. Bu kadar zor değildi, 67 ile geçmiştim ama 2. dönem notlarım çok düştü. Çok iyi beklediğim sınavlardan 50 55 alıyorum, 70 80 beklediğim sinavlar 50 60 karda geliyor. Şimdi daha çok çalış not al falan demeyin çünkü zaten sınavların hepsine çalışıyorum ve tüm derslerden not tutuyorum ama şu an tüm notlarım 50 60 karda alıyorum, bir de 50 beklediğim sinavlar var. Onlarda 30 karda gelebilir ne yapabilirim? Bu normal bir durum mu yoksa sıkıntı bende mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam YouTube'dan konu anlatımı izleyin.

Liseye alışması banada zor gelmişti ortaokulda oyun oynamışız gibi geliyor insana acaba sınıf geneli mi düşük alıyor yoksa sadece siz mi?

Lise ortamı serttir biraz girince alışıyorsun Gayet normal. Ortaokulda fen diye gördüğünüz ders 3'e ayrılmış ve birçok konu daha müfredatına ekleniyor yani afallaman normal. Ortaokul gibi son gün bakarak geçmiyor maalesef lisede çok çalışman gerek.

Bir 12. sınıf olarak naçizane tavsiyem sınavları veya okulu fazla kafaya takıp stres yapmayın lisede okuldan çok kendini geliştirmeye bak. Çünkü öyle ya da böyle geçiyor o sınıflar yeri gelince çalışıp yeri gelince bol bol kendinize vakit ayırın.

İfadeler: Vio
Notları fazla kafana takma, dört yılını keyifli geçirmeye çalış. Komple sal demiyorum, çalış ama kafana takma diyorum. Proje ödevidir, sözlüdür derken geçersin zaten.

Düşer normal.

Pek umursama notunu derim okul birincisi olma hayalin yoksa.

9'a geçince genelde zaten notun bir düşer sonra toplarlarsın.

Lise tır gibi üstünüzden geçer hocam. Alışmak lazım bu duruma. Lisede zaten takdir, teşekkür bir kağıt parçası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…