Lisede öğretmenlerin kötü davranması

Xhaka

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben bir şey yapmasam dahil suçlu oluyorum. Matematik, bilişim derslerinin öğretmenleri hariç hepsinden nefret ediyorum. Okul değiştireceğim, öksürdüğüm için azar yedim ve teneffüste konuştuğum için sözleşme imzaladım bir daha yapmayacağıma dair kimya öğretmenim bir başkası değişik sesler çıkarırken ben sanıp bana tutanak tutuyordu vb. veli toplantısı var haftaya annem gidecek olumsuz şeyler duyacak. Dersleri dinlerim din öğretmenim bana 'kuduruk, olgun olmayan' gibi ifadeler kullanacağını belirtti böyle birisi değilim. Ne yapacağım?

Öğretmene karşı çıkacaksın.

Maşallah her öğretmen sana suç atıyor 3 seçenek var ya sorun sende ya da yapanı ispiyonla ya da sınıf değiş.

Nasıl bir okulmuş orası öyle ya bizim de öyle hocalarımız vardı ama tek tük çok uğraştırmadı. En mantıklısı ailenle konuşup okul değiştirmen eminim seni anlayacaklardır. Eğer inanmazlarsa arkadaşlarını şahit tut eminim hocalar böyleyse diğerleri de rahatsızdır durumdan.

Öğretmene karşı çıkacaksın.
Okulda kimse öğrencinin arkasında durmaz hocam yapılacak en son şey.

Arkadaşlarım şahit zaten bu olaylara herhangi bir durumda ifade verebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…