Lisede öğretmenlerin kötü davranması

Maşallah her öğretmen sana suç atıyor 3 seçenek var ya sorun sende ya da yapanı ispiyonla ya da sınıf değiş.

Sınıfta 5'li grup var her sınıfta olan değişik kız grubu bunlarla dalga geçtim hâlâda geçiyorum onlar ispiyonluyor genelde.

Cimere başvur.

İşte dediğim gibi en mantıklısı bu kaçıncı sınıf olduğuna da bağlı.

9.sınıfım çocukça davranmam normal din öğretmeni beni 12. sınıflarla kıyaslayıp olgun olmadığımı söylüyor ben 15 onlar 18 yaşında nasıl olgun olayım.

9.sınıfım çocukça davranmam normal din öğretmeni beni 12. sınıflarla kıyaslayıp olgun olmadığımı söylüyor ben 15 onlar 18 yaşında nasıl olgun olayım.
daha önünde 3 sene var nerden baksan hiç çekilmez koy git

Eğer cidden haklı olduğunuzu düşünüyorsanız, şikayet edin. Siz öğretmenlere tutanak tutabilirsiniz, bunu bazı yerlere yollayın eğer bir şey demezlerse, müdüre filan vesselam, zaten hemen tutuşur onlar.

Kurtulmaları basit 3-4 öğretmeni mi dinlerler yoksa 5-6 çocuğumu.

[ Sorun ya sende yada okulda ama eğer okuldaysa degiştirmeni öneririm

Kurtulmaları basit 3-4 öğretmeni mi dinlerler yoksa 5-6 çocuğumu.

Okul değiştirin, benim Allah'tan 1 senem kaldı bitirdiğim gün koşarak okuldan kaçacağım. Öğretmenlerimiz sağ olsun öyle bir kötü ve torpil geçici ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…