Lisede özürlü 19 özürsüz 11 devamsızlık ile kalınır mı?

dyroxl

Femtopat
Daha fazla  
Lisedeyim ve devamsızlığım özürlü 19 özürsüz 11. Kalır mıyım? Toplam 30 gün.

Özürsüz 10'u geçtiği için kalırsınız, mümkünse özürlüye geçirin.

Mevzuat | "Devamsızlık süresi özürsüz 10, toplamda 30 günü aşan öğrenciler" kısmı. CTRL F yapıp yazarak bakabilirsiniz.

"Özel durumu bulunmayan, sıradan bir lise öğrencisiyseniz, devamsızlık süreniz özürsüz 10 günü geçmeyek şekilde toplam 30 gün olmalı. Yani, bunu 5 gün özürsüz 25 gün özürlü, 2 gün özürsüz 28 gün özürlü, 0 gün özürsüz 30 gün özürlü olarak da bölebilirsiniz."

Özürsüz devamsızlık sınırı 10 gün diye biliyorum, eğer hala öyleyse velinizle gidin özürsüz devamsızlığın 1 gününü özürlüye çevirsinler.

Özürsüzün 10 günü geçmemesi gerek diye biliyorum. Özürlü 20 gün sınır bence özürlü yaptırın o 1 günü.
Özürlü sınırı yok. Sadece ikisi birlikte 30 gün olmamalı. Bu arada tam 30 gün olunca kalınmıyor mu?

Özürlü sınırı yok. Sadece ikisi birlikte 30 gün olmamalı. Bu arada tam 30 gün olunca kalınmıyor mu?

Tabii 30 gün özürlüde yapabilirsiniz ben burada bildiğimi söylüyorum ama şu anki arkadaşın durumunda o 1 günün özürlüye geçmesi en iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…