K Kroxsi Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Benim şuan 7 özürsüz devamsızlığım var, beşi geçerse takdir teşekkür alamıyormuşum herhalde. Bu doğru mu ve OBP'yi etkiler mi belge alamamak?
Benim şuan 7 özürsüz devamsızlığım var, beşi geçerse takdir teşekkür alamıyormuşum herhalde. Bu doğru mu ve OBP'yi etkiler mi belge alamamak?
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.108 Makaleler 4 Çözümler 50 6 Haziran 2024 #2 Benim bildiğim bu yönetmelik kalktı. Belge alabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.544 Çözümler 18 Yer Reykjavik 6 Haziran 2024 #3 Yeni gelen yönetmelikle o kural kalktı özürsüz devamsızlığın 10 gün olsada belge alabilirsin. Artı 0 Eksi
johnsoapmactavish Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 Kroxsi dedi: Benim şuan 7 özürsüz devamsızlığım var, beşi geçerse takdir teşekkür alamıyormuşum herhalde. Bu doğru mu ve OBP'yi etkiler mi belge alamamak? Genişletmek için tıkla... Belge alamazsın fakat 10 u geçirmemeye çalış (özürsüz) sınıfta kalma durumu oluyor o zaman. OBP'yi etkilemez. johnsoapmactavish dedi: Belge alamazsın fakat 10 u geçirmemeye çalış (özürsüz) sınıfta kalma durumu oluyor o zaman. OBP'yi etkilemez. Genişletmek için tıkla... Kalkmış sanırım o kural. Artı 0 Eksi
Kroxsi dedi: Benim şuan 7 özürsüz devamsızlığım var, beşi geçerse takdir teşekkür alamıyormuşum herhalde. Bu doğru mu ve OBP'yi etkiler mi belge alamamak? Genişletmek için tıkla... Belge alamazsın fakat 10 u geçirmemeye çalış (özürsüz) sınıfta kalma durumu oluyor o zaman. OBP'yi etkilemez. johnsoapmactavish dedi: Belge alamazsın fakat 10 u geçirmemeye çalış (özürsüz) sınıfta kalma durumu oluyor o zaman. OBP'yi etkilemez. Genişletmek için tıkla... Kalkmış sanırım o kural.
KS KS K Kroxsi Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #5 Shinsai dedi: Benim bildiğim bu yönetmelik kalktı. Belge alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. kwabs dedi: Yeni gelen yönetmelikle o kural kalktı özürsüz devamsızlığın 10 gün olsa da belge alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Artı 0 Eksi
Shinsai dedi: Benim bildiğim bu yönetmelik kalktı. Belge alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. kwabs dedi: Yeni gelen yönetmelikle o kural kalktı özürsüz devamsızlığın 10 gün olsa da belge alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
Hashüs6464 Decipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 1.166 Çözümler 1 6 Haziran 2024 #6 Bir şey olmaz. Artı 0 Eksi