Çözüldü Lisede özürsüz devamsızlık 5'i geçerse belge alınamaz mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mikasaAckermann2

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar devamsızlığım 4.5, bir gün gitmemem lazım. Devamsızlığım 5'i geçtiği için belge alamama durumu olur mu? Yoksa değişti mi? Lise bu arada.

Emin misin reis sanki hala daha duruyor diye biliyorum ama umarım dediğiniz gibidir özürsüz devamsızlığım 4.5 gün çünkü 97 ortalama ile belge alamayabilirim :D
Kalktı hocam forumda bununla ilgili o kadar çok konu açıldı ki en sonunda moderatörlerde gerçekliğini.
Doğrulamak için konu açtı.
Ben 9 günle onur belgesi aldım alırsın.
Ek olarak onur belgesi 10 Kasım 23 Nisan 19 Mayıs gibi etkinliklere gidilmeyincede alınmıyor.(sadece belirtmek için yazdım)

Eğer devamsızlığın 4.5 günse ve bir gün daha gitmezsen toplamda 5.5 gün olur. Ancak, 2023 yılında yapılan yönetmelik değişikliğiyle, 5 gün özürsüz devamsızlık kuralı kaldırıldı. Artık, özürsüz devamsızlık süresi 10 günü geçmediği sürece, başarı puanın yeterliyse takdir veya teşekkür belgesi alabilirsin.

O kural öncedendi. Özürsüz 5 günü aşan lise öğrencileri, takdir ve teşekkür belgesi alamıyor ancak onur belgesi alabiliyordu. Sonradan kaldırıldı o. Devamsızlık hakkınız da özürsüz 10 gün, toplam 30 gündür. İkisinden birisi yarım gün aşarsa da sınıfta kalıyorsunuz. Özürsüz devamsızlığınız 10 günü, toplam devamsızlığınız da 30 günü aşmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı