Lisede okula diye gidip internet kafe vb. gidilmeli mi?

4ndre

Picopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, yarın okulum 8.00-17.15 arası sürüyor sınıftakiler çok boş insanlar bana karıştıkları için ve saat çok fazla olduğu için okula gitmek istemiyorum. Aileme okula gidiyorum diye çıkıp dışarıda ne yapabilirim? Veya yapmalı mıyım, nasıl olur, aranızda deneyimleyen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar, yarın okulum 8.00-17.15 arası sürüyor sınıftakiler çok boş insanlar bana karıştıkları için ve saat çok fazla olduğu için okula gitmek istemiyorum. Aileme okula gidiyorum diye çıkıp dışarıda ne yapabilirim? Veya yapmalı mıyım, nasıl olur, aranızda deneyimleyen var mı?

Hocam meslek lisesinde misiniz?

Arada arkadaşlarla gün belirleyip okula gitmezdik, okul bitene kadar internet kafede ya da AVM de takılırdık. Keyifli olsa da sonra pişman olabiliyorsun, bence dişini sık zaman zaten su gibi geçiyor git okula.

Arada arkadaşlarla gün belirleyip okula gitmezdik, okul bitene kadar internet kafede ya da AVM de takılırdık. Keyifli olsa da sonra pişman olabiliyorsun, bence dişini sık zaman zaten su gibi geçiyor git okula.
O zamanlar devamsızlık sıkıntısı yoktur muhtemelen, artık aileni çağırsan bile silmiyorlar ve bu kadar sıkı değildi sistem.

Geçen sene yapıyordum genelde öğleden sonra kaçıyordum veya sabahtan gıtmıyordum. Sonra derslerden gerı kaldım ve az kalsın sınıfta kalıyordum sorumlu geçtim. Sonradan belki pişman olabılırsın.

Alınabilecek bir risk değil. Ya toplam 5 gün geç kalırsanız o zaman yarım gün geçer. Bir daha da kurtaramazsınız.

Hocam onun sistemini oturtmuştuk yılda 6.5 gün okula gelmez 3 günde geç kalmalara ayırırdık, okulun son haftası yoklama alınmayacağı güne göre hesaplardık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı