4ndre Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #11 Mr.lkm_58 dedi: Hocam meslek lisesinde misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam
omerfm Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Kasım 2024 #12 10 gün sınırı?
4ndre Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #13 676478 dedi: Sınıfın kaç ı ve sınıfta kalırsan napacaksın? Genişletmek için tıkla... Hocam devamsızlığım yok şuan 0 yani liseye yeni geçtim omerfm dedi: 10 gün sınırı? Genişletmek için tıkla... Şu anlık 0 zaten arada bir yapacağım. Keremmss dedi: Ne zamana kadar böyle yapmayı düşünüyorsun? 1 gün sonra okuldakileri sevmeye başlayacaksan git. Veya okulun saati kısalacaksa. Genişletmek için tıkla... Okulun saati haftada 2 gün böyle sadece.
676478 dedi: Sınıfın kaç ı ve sınıfta kalırsan napacaksın? Genişletmek için tıkla... Hocam devamsızlığım yok şuan 0 yani liseye yeni geçtim omerfm dedi: 10 gün sınırı? Genişletmek için tıkla... Şu anlık 0 zaten arada bir yapacağım. Keremmss dedi: Ne zamana kadar böyle yapmayı düşünüyorsun? 1 gün sonra okuldakileri sevmeye başlayacaksan git. Veya okulun saati kısalacaksa. Genişletmek için tıkla... Okulun saati haftada 2 gün böyle sadece.
omerfm Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Kasım 2024 #14 4ndre dedi: Hocam devamsızlığım yok şu an 0 yani liseye yeni geçtim Şu anlık 0 zaten arada bir yapacağım. Okulun saati haftada 2 gün böyle sadece. Genişletmek için tıkla... Yapmasan daha iyi bence ama yaparsan da 2-3 gün falan kalsın acil iş olur gidemezsen diye
4ndre dedi: Hocam devamsızlığım yok şu an 0 yani liseye yeni geçtim Şu anlık 0 zaten arada bir yapacağım. Okulun saati haftada 2 gün böyle sadece. Genişletmek için tıkla... Yapmasan daha iyi bence ama yaparsan da 2-3 gün falan kalsın acil iş olur gidemezsen diye